Prodej bytu 2+kk, Nesebar, Bulharsko, 70 m2 (ID: 2040642)

Nesebar, Bulharsko

2 043 205 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi výjimečný apartmán 2+kk o rozloze 70,75 m² v luxusním komplexu Vila Aria na Slunečním pobřeží, Bulharsko. Tento prostorný apartmán se nachází ve třetím podlaží šestipatrového komplexu a je v osobním vlastnictví. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, komfortní ložnici, moderní koupelnu s WC a balkón s krásným výhledem na bazén.
Apartmán je ideální pro okamžité nastěhování a nabízí perfektní prostředí jak pro dovolenou, tak i pro dlouhodobé bydlení.
Vybavení komplexu Vila Aria:
Dva venkovní bazény, relaxační zóny
Recepce a lobby bar
Restaurace s místními i mezinárodními specialitami
24/7 bezpečnostní služba a kamerový systém pro maximální bezpečnost
Krásně upravená a udržovaná zeleň v celém areálu
Speciální parkovací zóny pro rezidenty

Ideální lokalita: Komplex se nachází pouhých 500 metrů od krásné písečné pláže Slunečného pobřeží, které je známé svými kilometrovými plážemi, čistotou a širokou nabídkou vodních sportů a aktivit. V okolí komplexu je dostupná veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, zdravotnických zařízení, supermarketů, obchodů a pošty. Díky své výborné poloze je Slunečné pobřeží perfektním místem pro rodiny s dětmi, ale i pro ty, kteří hledají místo pro aktivní dovolenou nebo relaxaci.

Komfortní bydlení: Apartmán je vybaven moderním telekomunikačním systémem – telefon, internet a satelitní televize. Lokální elektrické vytápění zajišťuje pohodlí po celý rok. Poplatek za údržbu je velmi přívětivý, činí pouze 200 EUR ročně.

Proč koupit od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Jsme specialisté na prodej a správu nemovitostí na bulharském pobřeží Černého moře. Nabízíme bezkonkurenční výběr kvalitních nemovitostí v destinacích jako Slunečné pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Pomůžeme vám nejen s nákupem, ale i s pronájmem a kompletní správou vaší nemovitosti. Zajišťujeme poprodejní služby a komplexní péči o vaši investici. Koupě nemovitosti u nás je začátek dlouhodobého vztahu, na který se můžete spolehnout.

Slunečné pobřeží – ideální destinace pro dovolenou i investici Slunečné pobřeží je největší bulharské letovisko u Černého moře, vzdálené jen 30 km od Burgasu. Oblast je známá svou modrou vlajkou za čistotu pláží a vysokou kvalitu služeb. Nabízí široké možnosti pro volnočasové aktivity, jako jsou vodní sporty, cyklistika, minigolf a mnoho večerních zábavních podniků. Blízkost historického města Nessebar, které je zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, přidává této lokalitě na atraktivitě.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo sjednání prohlídky tohoto jedinečného apartmánu!

Parametry bytu

Cena
2 043 205 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Nesebar, Bulharsko
ID
F14434
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti