Prodej bytu 2+kk, Podaca, Chorvatsko, 36 m2 (ID: 2040647)

Podaca, Chorvatsko

3 767 250 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji poslední dva volné apartmány v nové budově v Podace na Makarské riviéře.
Apartmán S8 se nachází ve 2. patře a má výměru 36,69 m². Dispozice zahrnuje jednu ložnici, prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelnu a balkon s výhledem na moře.
K apartmánu náleží parkovací místo, které je zahrnuto v ceně.
Apartmán je nevybavený, s možností dokončení a zařízením podle vlastních představ, což vám umožní vytvořit prostor na míru.

Nemovitost nabízí skvělý investiční potenciál. Prodávající již má domluvenou správu pronájmu, která zajišťuje čistý roční výnos.
Sezónní příjem (od 15. června do 15. září) je odhadován na přibližně 6,5 tisíc eur (165 000 Kč) čistého zisku po odečtení nákladů.
Mimo sezónu je plánováno pronajímat apartmán na dva měsíce za přibližně 2 tisíce eur, což výrazně zvyšuje návratnost investice.


Vlastnictví apartmánu u moře na Makarské riviéře nabízí mnoho výhod. Kromě možnosti užívat si krásné pláže a čerstvý mořský vzduch je apartmán skvělou investiční příležitostí s vysokým potenciálem pronájmu. Turistický ruch v oblasti roste a zájem o kvalitní ubytování přímo u moře je stále vysoký. To znamená, že můžete dosáhnout pravidelného výnosu, ať už během sezóny, nebo mimo ni.


Podaca je malebné letovisko nacházející se na jedné z nejkrásnějších částí chorvatského pobřeží – na Makarské riviéře. Toto klidné městečko je oblíbené především pro své čisté pláže s jemným pískem a oblázky, průzračné moře a relaxační středomořskou atmosféru. Podaca je ideální pro rodiny s dětmi a ty, kdo hledají klidné útočiště, ale zároveň poskytuje i dostatek rekreačních aktivit, jako jsou vodní sporty, pěší turistika nebo cykloturistika. Historické centrum města s tradičními kamennými domy a autentickými restauracemi dodává Podaci jedinečný charakter.

Chorvatsko se stalo jednou z nejoblíbenějších destinací pro nákup nemovitostí v Evropě, a to díky svému stabilnímu trhu, nádherným přírodním scenériím a kulturnímu bohatství. Makarská riviéra, kde se Podaca nachází, je jednou z nejvyhledávanějších oblastí pro investice do nemovitostí. Čisté moře, slunečné počasí, přátelská atmosféra a výborná dopravní dostupnost činí Chorvatsko ideálním místem jak pro trvalé bydlení, tak i pro prázdninové nemovitosti s vysokou návratností investic.


Mojenemovitostumore je váš spolehlivý partner při hledání nemovitosti v Chorvatsku. Nabízíme širokou nabídku nemovitostí u moře, včetně apartmánů, vil a domů, které splní vaše specifické požadavky. Specializujeme se na vyhledávání nemovitostí v atraktivních lokalitách, jako je Makarská riviéra a Dalmácie, a nabízíme individuální přístup při každém kroku procesu nákupu. Díky našim zkušenostem a znalosti místního trhu vám zajistíme bezproblémový průběh transakce a pomůžeme vám najít ideální nemovitost podle vašich potřeb.

Neváhejte nás kontaktovat, pokud hledáte nemovitost v Chorvatsku. Ať už máte zájem o investici s vysokou návratností, nebo o prázdninový a... (více na našem webu)

Parametry bytu

Cena
3 767 250 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Podaca, Chorvatsko
ID
F14428
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
35 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti