Prodej bytu 2+kk, Samaná, Dominikánská republika, 52 m2 (ID: 2041737)

Samaná, Dominikánská republika

2 231 163 Kč /za nemovitost

(Včetně provize)

Doporučené firmy

Informace k bytu

O PROJEKTU RIVERSIDE RESIDENCES
Ve výhradním zastoupení Vám představujeme další projekt, který díky svému designu a umístění v blízkosti řeky se stane nepochybně jedním z nejreprezentativnějších komplexů v El Valle v Samaná.

Tyto elegantní domy jsou navrženy tak, aby byly v souladu s pohořím, které je obklopuje. Jejich vzhled a fasády tvoří perfektní kombinaci, díky které každý kdo je spatří, bude uchvácen jejich designem.

Luxusní rezidenční třípatrové domy s mezonetem s bazénem a whirpoolem jsou situovány na ideálním místě blízko restaurací a obchodů s docházkovou vzdáleností k jedné z nejkrásnějších panenských pláží Dominikánské republiky - Playa El Valle.

Projekt tvoří 8 domů s privátním vchodem ke každému z nich, které se skládají ze dvou apartmánů . První apartmán umístěn v 1.NP o dispozici 2+KK o výměře 52m2 a s terasou o výměře 28m2 s bazénem, za 99.000 USD, dále druhý apartmán v 2.NP a 3.NP o velikosti 2+KK s terasou na které je umístěn whirpool je možná i varianta 3+KK .Osvětlení celého objektu, bezpečnostní elektrická brána v komplexu, parkovací místo, bezpečnostní kamery a úložnu odpadků.

Přední část domů je částečně prosklená, díky čemuž jsou apartmány prosluněné, avšak díky kvalitě skla udržuje dům svou teplotu a zároveň poskytuje soukromí i bez nutnosti žaluzií. Další obrovské plus je nádherný výhled na zalesněné pohoří a řeku.
V ceně je zahrnuto: koupelna ( umyvadl, baterie, sprcha, WC), kuchyně včetně sporáku, boiler. Dveře do místností, kompletní výmalba vně i uvnitř domu, zásuvky a vypínače, osvětlení venkovní i uvnitř domu. Okna (zrcadlová, speciální úprava proti hluku a teplu), bazén.
Dům není vybaven nábytkem v případě zájmu zajistíme vybavení za 15.000 USD.


Umístění: ROVERSIDE RESIDENCES se nachází v samotném srdci El Valle, 5 minut od pláže a 6.5km od přístavního města Samaná.
Přístupnost: Snadný přístup pro každého, docházková vzdálenost po rovině k restauracím, obchůdkům, řece, vodopádům a pláži. Perfektní také pro milovníky cyklistiky.
· HLÍDANÝ OBJEKT
· PET FRIENDLY
· POSTARÁME SE O VAŠI NEMOVITOST
· PERFEKTNÍ PRO AIRBNB BUSINESS
· ZACHOVANÁ PŘÍRODA
· NEPŘEKONATELNÁ CENA
· PĚŠKY K PLÁŽI
· BLÍZKO DO MĚSTA

Parametry bytu

Cena
2 231 163 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
Včetně provize
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Samaná, Dominikánská republika
ID
0328
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LUX Real s.r.o

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Krejčí

Jana Krejčí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti