Prodej rodinného domu, Pečky, Na Kopci, 122 m2

Na Kopci, Pečky

10 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 039 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pečkách

Informace k domu

Nabízím exkluzivně k prodeji nový stylový bungalov 4kk na pozemku 736 m2. Dům nabízí užitnou plochu 104 m2 a zastřešenou terasu o velikosti 18 m2.

Dům je samozřejmě nízkoenergetický a splňuje nejmodernější standardy energetické třídy A. Podlahové topení v kombinaci s tepelným čerpadlem zajistí maximální komfort a zároveň nízké provozní náklady. Pro rodinnou atmosféru zde najdeme přípravu na krbová kamna. Velkou výhodou domu je jeho orientace, kde se přímo z terasy díváte do okolní přírody a další výstavba zde nebude. Pokud hledáte klidné místo, tak tady jste na správné adrese. Na zastřešenou terasu ze zámkové dlažby se dostanete přes posuvná okna, která jistě oceníte. V domě máte k dispozici koupelnu s vanou, wc a umyvadlo. Druhá koupelna se sprchovým koutem je přístupná z ložnice. Luxusní dlažba a obklady.
Okna domu jsou z trojskla, obvodové zdivo vapis 300 mm a izolace 160 mm. Voda je obecní a kanalizace spádová. Další úložný prostor najdete na půdě.

- dům bude mít kamerový systém (3x kamera - vchod, terasa a zadní část domu)
- v domě je nainstalovaná vysoce kvalitní kuchyně s vestavěným ostrovem od německého výrobce Ballerina Küchen včetně spotřebičů Siemens.
- terasa domu je zastřešená- všechny okna mají přípravu pro venkovní elektrické žaluzie / rolety - v zadní části domu je příprava pro venkovní kuchyň (voda, kanalizace a elektrika)
- v ceně domu je dokončení terasy a vstupu do domu ze zámkové dlažby

Velké Chvalovice jsou součástí města Pečky, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a přitom jste na klidném místě uprostřed přírody a čistého vzduchu, kde se Vaší rodině bude žít skvěle. V Pečkách najdeme školku i školu, restaurace, obchody a také vlakovou zastávku. Vlakem se dostanete do Pražských Běchovic za 32 minut nebo na Masarykovo nádraží za 50 minut a pokud pojedete autem, tak jste na Černém mostě na Metru za 28 minut po D11.
Tento dům a další exkluzivní nemovitosti najdete na bakesreality.cz

Parametry domu

Cena
10 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Na Kopci, Pečky
ID
0031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
122 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
736 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITOMAT

Černokostelecká 909/14, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jakub Bakeš

Jakub Bakeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách?

Podobné nemovitosti