Prodej rodinného domu, Pečky, Zahradní, 201 m2

Zahradní, Pečky

13 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 337 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pečkách

Informace k domu

Exkluzivně nabízím vícegenerační nízkoenergetický bungalov, který je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky 4kk a 2kk s vlastním vstupem. Jedná se o dřevostavbu v energetické třídě B, takže náklady na provoz domu jsou velmi nízké. Dům byl postaven v roce 2017.

Byt 4kk má celkovou užitnou plochu 142 m2 a tvoří zádveří o velikosti 6,4 m2, prostornou chodbu o velikosti 15,5 m2, koupelnu 7,5 m2 s rohovou vanou, sprchovým koutem, wc, dvoj umyvadlem. Dále je zde další samostatné wc, dva pokoje o velikosti 12,2 m2, třetí velký pokoj o velikosti 23,6 m2, prostorný obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou o velikosti 33,5 m2. Na kuchyňskou linku navazuje samostatná spíž 2,5 m2. Přímo z obývacího pokoje vstoupíte na zastřešenou terasu s posezením, grilem a výhledem na bazén a do zahrady. V domě nesmí chybět technická místnost s elektrokotlem (18kw) o velikosti 2,5 m2 a prostorná garáž 24,6 m2, kam se vejde auto, motorka, kola, atd. Pokud Vám i přes to nebude stačit úložný prostor, jistě oceníte půdu a zahradní domek.

Byt 2kk pro Vaše rodiče, děti nebo návštěvy má celkovou plochu 39 m2 a tvoří zádveří o velikosti 5,8 m2, koupelnu se sprchovým koutem, wc, umyvadlo, pračkou o velikosti 4,3 m2, ložnici o velikosti 10,3 m2 a obývací pokoj s kuchyňskou linkou o velikosti 18,4 m2.



Pozemek kolem domu má 604 m2. Přímo z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu, odkud máte výhled na krásnou udržovanou zahradu s bazénem. Můžete tedy v klidu grilovat a přitom dohlížet na Vaše děti, které si hrají.



Plot kolem domu zajištuje soukromí. Na pozemku jsou k dispozici ještě 2 parkovací stání. Vjezd vozidly na pozemek za pomocí elektrických vrat.



Voda i odpad obecní. Přípojka plynu na pozemku, dle potřeby lze připojit do domu.



Velké Chvalovice jsou součástí města Pečky, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a přitom jste na klidném místě uprostřed přírody a čistého vzduchu, kde se Vaší rodině bude žít skvěle. V Pečkách najdeme školku i školu, restaurace, obchody a také vlakovou zastávku. Vlakem se dostanete do Pražských Běchovic za 32 minut, na Masarykovo nádraží za 50 minut a pokud pojedete autem, tak jste na Černém mostě na Metru za 28 minut po D11.

Další informace najdete na mých internetovým stránkách.

Budu se těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
13 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Pečky
ID
0030
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
201 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
201 m2
Plocha nemovitosti
874 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITOMAT

Černokostelecká 909/14, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jakub Bakeš

Jakub Bakeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách?

Podobné nemovitosti