Prodej rodinného domu, Pečky, Lobňanská, 145 m2

Lobňanská, Pečky

8 475 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 389 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pečkách

Informace k domu

Hledáte útulný a komfortní domov v malebné lokalitě? Nabízíme k prodeji řadový dům v oblíbené lokalitě Peček, v ulici Lobňanská. Dům má dispozici 4+ 1 s garáží a lodžií.

Jedná se o dvoupodlažní dům, kdy v suterénu domu se nachází garáž a technická místnost. Celková zastavěná plocha činní 77 m² a užitná plocha 145 m². (Plochy jsou pouze orientační). Dům se nachází na parcele o rozloze 330 m². Odpad je řešen pomocí kanalizace, voda je zajištěna prostřednictvím dálkového vodovodu a topení je zajišťováno plynovým kotlem.

Dům nabízí dobrou dostupnost na dálnici D11( Praha - Hradec Králové ) což z něj činí ideální volbu pro bydlení s možností dojíždění do větších měst. Pečky jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení blízko přírody s dobrou dostupností do okolních měst. Zároveň jsou Pečky velmi dobře vybaveny ( škola, školka, obchody, pošta, lékař, restaurace atd. )

Pokud máte zájem o prohlídku nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme!

Parametry domu

Cena
8 475 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Lobňanská, Pečky
ID
0323
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
330 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Kotek

Kutnohorská 31, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iveta Štědrá

Iveta Štědrá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pečkách?

Podobné nemovitosti