Prodej rodinného domu, Bantice, 100 m2

Bantice

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Banticích

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji rodinný dům, který je součástí malebné vesničky v blízkosti města Znojma. Obec Bantice je od královského města vzdálená asi 12 km a pyšní se několika zajímavostmi. Kromě soudržnosti místních obyvatel a mnoha kulturních akcí se může pochlubit například nádherným přírodním koupacím biotopem (jenž je součástí multifunkčního sportovního areálu), ale například i rybníkem, který potěší každého rybáře.
Samotná nemovitost je dispozičně řešena jako 3+1 a prošla v minulých letech rozsáhlou rekonstrukcí. V domě je nová elektřina, nové rozvody vody a topení, nová kuchyňská linka, jsou zde nové plovoucí podlahy, nové omítky, zateplené stropy a v neposlední řadě i plastová okna. Zadní část domu je čerstvě zateplená, a tak dalšího majitele čeká ,,pořešit“ v budoucnu již jen pohledovou část domu a střešní krytinu, která by však ještě pár následujících let mohla sloužit v současném stavu. A teď zpět k dispozici: Po příchodu hlavními dveřmi se ocitneme v prostorném zádveří s chodbou, které nám rozděluje nemovitost na několik částí. Po levé straně najdeme kuchyň s jídelnou a samostatnou ložnici. Napravo pak komfortní obývací pokoj a další solitérní ložnici. Opomenout nesmíme ani hned vedle kuchyně umístěné komory. V zadní části domu je koupelna s vanou, oddělená toaleta a kotelna. Za domem objevíme naprosté soukromí v podobě uzavřeného dvorku, kryté posezení a větší sklep vhodný k uskladnění potřebného :-)
Vytápění v domě je řešeno elektrickým kotlem, využít však lze i kotle na tuhá paliva. Voda je obecní, před domem je umístěna navíc hloubená studna. Napojení na obecní kanalizaci je samozřejmostí. Součástí prodeje je naproti ležící pozemek, na kterém je v současnosti starší zděná stodola.
Pro bližší info či termín prohlídek neváhejte kontaktovat makléře Aleše Kolmana.

Parametry domu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Bantice
ID
AK020924
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
641 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Myjsmereality

Rudoleckého 858/23, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Aleš Kolman

Aleš Kolman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Banticích?

Podobné nemovitosti