Prodej rodinného domu, Dobšice, Brněnská, 100 m2

Brněnská, Dobšice

3 217 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 331 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Dobšicích

Informace k domu

Prostorný dům v původním stavu určený ke kompletní rekonstrukci, zato v žádané lokalitě s obchodem, školou a školkou v těsné blízkosti!

+ 3+1
+ 100 m2
+ 2 garáže
+ dvorek 25 m2
+ terasa 20 m2
+ vhodný k rekonstrukci

Nebojíte se kompletní rekonstrukce a umíte odhalit potenciál nemovitosti? Tady ho je spoustu. Z tohoto rodinného domu 3+1 ležícím na Brněnské ulici v Dobšicích můžete vybudovat moderní bydlení s terasou a garáží, nebo třeba více bytových jednotek s vlastními parkovacími místy.

Největší výhodou této nemovitosti je s ohledem na její aktuální stav samozřejmě lokalita. Obec Dobšice poskytuje kompletní občanskou vybavenost, řadu vinných sklípků, funguje zde fotbalový klub a je téměř srostlá se Znojmem, od kterého ji dělí jen pár stovek metrů. Jezdí zde městská hromadná doprava. Pár kroků od domu budete mít k dispozici prodejnu potravin, základní a mateřskou školu i zastávku MHD.

Dům vyžaduje rekonstrukci a v aktuálním stavu poskytuje dispoziční řešení 3+1 s plochou 100 m2. Sestává z kuchyně, obývacího pokoje, 2 dalších pokojů a koupelny s toaletou. Nabízí ale také mnoho dalších prostor. Disponuje dílnou, komorou, mansardou, 2 garážemi (33 m2 a 24 m2), dvorkem, terasou a malou předzahrádkou. Nechybí ani velké půdní prostory.

Dům je připojený na plyn, elektřinu, vodu i kanalizaci. V případě kompletní rekonstrukce můžete využít dotačního programu Nová zelená úsporám, kde můžete získat zajímavou finanční podporu na přestavbu.

Zaujala vás tato nemovitost? Ozvěte se mi a já vám ji ráda blíže představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
3 217 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Brněnská, Dobšice
ID
01200
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
254 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
24 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Naďa Křížová

Naďa Křížová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobšicích (okr. Znojmo)?

Podobné nemovitosti