Prodej rodinného domu, Bezkov, 167 m2

Bezkov

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Bezkově

Informace k domu

Užívejte si východy slunce v pohodlí vlastní terasy při ranní kávě! Tady zažijete skutečnou pohodu a klid venkova a to jen 10 kilometrů od Znojma.

+ 4+kk
+ 120 m2
+ pozemek 1 547 m2
+ terasa 20 m2
+ garáž 20 m2
+ částečně podsklepený
+ udržovaný stav
+ krásná členitá zahrada
+ 10 km od Znojma
+ na prodej s vybavením

Vítejte v Bezkově, poklidné obci, na jejímž okraji stojí velmi udržovaný rodinný dům 4+kk s krásnou členitou zahradou.

Dům prošel v roce 1994 rekonstrukcí, kdy byla modernizována kuchyně, koupelny, dveře a podlahy. Aktuálně je ve velmi udržovaném a suchém stavu. Dispozice 4+kk nabízí na ploše 120 m2 kuchyň propojenou s obývacím pokojem, ve kterém vám zpříjemní atmosféru krb a potěší vás také vstup na terasu s výhledem do zahrady. Dále budete mít k dispozici další 3 prostorné ložnice, koupelnu s vanou a toaletou a samostatné WC.

Jako úložné prostory perfektně poslouží sklep o ploše 20 m2 či garáž, která je o stejné velikosti.

Dokonalé sepětí s přírodou a klid pocítíte už po pár okamžicích na zahradě. Na úctyhodných 1 547 m2 najdete vzrostlé stromy, záhony, oddechovou část i prostor pro pěstování ovoce a zeleniny, ale budete mít také dostatek místa pro bazén, grilování nebo dětské radovánky.

Dům je v prodeji s vybavením, takže se stačí jen nastěhovat. O vytápění se starají radiátory s plynovým kotlem. V domě jsou funkční veškeré inženýrské sítě a je napojený na kanalizaci.

Malá obec Bezkov leží zhruba 10 km od Znojma, se kterým je spojena pravidelnými autobusovými linkami. K dispozici budete mít prodejnu smíšeného zboží, mateřskou školu s dětským hřištěm a knihovnu. Okolí vyzývá k výletům na kole i pěší turistice. V létě pak oceníte možnost koupání v blízkém mašovickém lomu nebo můžete vyrazit na Vranovskou přehradu, od které vás bude dělit zhruba 20 minut jízdy.

Zaujal vás tento dům s nádhernou zahradou? Ozvěte se mi a já vám ho ráda blíže představím na společné prohlídce. S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Bezkov
ID
01194
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
167 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1574 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Naďa Křížová

Naďa Křížová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bezkově?

Podobné nemovitosti