Prodej rodinného domu, Havířov - Prostřední Suchá, Malá, 247 m2

Malá, Havířov, Prostřední Suchá

4 000 000 Kč HYPOTÉKA od 19 063 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Havířově

Informace k domu

RODINNÝ DŮM V HAVÍŘOVĚ

Rádi byste bydleli v rodinném domě, který kombinuje klid venkova s výhodami městské dostupnosti? Lokalita je dnes klíčovým faktorem, a tento dům na ulici Malá v Havířově vám nabídne to nejlepší z obou světů.

Tento rodinný dům se nachází na ideálním místě, v těsné blízkosti naleznete oblíbenou hospůdku U Urbana, zastávky MHD, základní i mateřskou školu, nákupní i zdravotní středisko. Vše, co potřebujete pro pohodlný každodenní život, máte doslova na dosah ruky.

Dům je dvougenerační, což nabízí široké možnosti využití. V přízemí se nachází prostorný pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s toaletou a technické zázemí včetně garáže. V patře jsou tři samostatné pokoje, kuchyně s jídelnou, koupelna a samostatné WC. Velkou výhodou jsou tři garáže, dvě zděné a jedna plechová, které vám poskytují dostatek místa pro parkování i úložné prostory.

Dům byl postaven v sedmdesátých letech a je v původním stavu, což představuje skvělou příležitost k rekonstrukci přesně podle vašich představ a potřeb.

K nemovitosti náleží i příjemná zahrada se dvěma vzrostlými ořechy, které poskytují stín a příjemné prostředí během horkých letních dní. Předzahrádka navíc nabízí možnost vybudování prostorného parkovacího místa, což je v dnešní době obrovskou výhodou.

Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s veškerými výhodami, jež lokalita nabízí, a zároveň si chtějí vytvořit domov podle vlastních představ.

CELKOVÁ PLOCHA POZEMKU 755 m²

ZASTAVENÁ PLOCHA 127 m²

PLOCHA ZAHRADY 628 m²

Parametry domu

Cena
4 000 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Malá, Havířov, Prostřední Suchá
ID
1010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
247 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
127 m2
Plocha nemovitosti
755 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Renáta Lokosová

Ing. Renáta Lokosová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Havířově?

Podobné nemovitosti