Prodej rodinného domu, Havířov - Bludovice, Na Stezce, 198 m2

Na Stezce, Havířov, Bludovice

6 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 594 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Havířově

Informace k domu

Prodej rodinného domu o dispozici 6+1, ul. Na Stezce, Havířov – Bludovice. V katastru nemovitostí jde o samostatně zapsaný rodinný dům (postaveno jako dvojdomy) se zahradou, terasou na JIH, zastřešeným posezením a hospodářskou budovou/dílnou. Nemovitost je kompletně podsklepená, a lze využít jako další menší bytová jednotka. Dům tak může sloužit jako dvougenerační bydlení.

Zděný dům byl dokončen v roce 1970. V roce 2008 až 2010 proběhla částečná modernizace domu: výměna oken za plastová, modernizace koupelny s WC, podlahy, balkón/terasy, rozvody vody a kanalizace. Budova je dostatečně prostoná, světlá, čistá a má vhodnou dispozici rozmístění pokojů.

Dispozice v přízemí (vstup do domu): zasklené zádveří, vstupní chodba se schodištěm (místo na vestavěné skříně), WC s umyvadlem, obývací pokoj s krbem a vstupem na prostornou terasu, samostatná kuchyně. Dispozice v 1. patře: 3x neprůchozí pokoj z toho 1x pokoj se vstupem na balkón, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dispozice v suterénu: 2x pokoj (možnost krbových kamen), technická místnost + prádelna.

Rodinný dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, plyn a elektřina). Vytápění domu a ohřev zajišťuje plynový kotel v přízemí domu. Pozemky okolo domu jsou mírně sklonité. Nemovitost stojí v pěkné a klidné lokalitě rodinných dům, s výhledem na Lysou horu. V okolí domu je docházkové vzdálenosti les/dostatek zeleně. Zastávka autobusu ve vzdálenosti cca 250m. Centrum města ve vzdálenosti cca 3,5km.

Město Havířov nabízí úplnou občanskou vybavenost, vlaková a autobusová dostupnost. Vzdálenost do centra statutárního města Ostravy je cca 17km, Frýdku Místku cca 19km, dálnice D1 je vzdálena cca 20km. Nemovitost je volná k nastěhování po domluvě ihned, bez právních vad a omezení. Financování koupě nemovitosti, Vám rádi bezplatně zajistíme dle individuálních potřeb a možností. Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím nevyhotoven – třída G. Další informace u makléře nemovitosti. Doporučujeme osobní prohlídku domu. Náš tip!

Parametry domu

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Na Stezce, Havířov, Bludovice
ID
00957
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
99 m2
Plocha nemovitosti
846 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Balkon
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GoldStar Reality

GoldStar Reality

Kollárovo náměstí 631/2, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Kozák

Jiří Kozák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Havířově?

Podobné nemovitosti