Prodej rodinného domu, Chotěvice, 174 m2

Chotěvice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Doporučené firmy v Chotěvicích

Informace k domu

K prodeji nabízíme prostorný rodinný dům se zahradou, umístěný na klidném místě v Chotěvicích, části zvané Amerika.

Rodinný dům je zděná stavba se dvěma nadzemními podlažími, částečným podsklepením a půdou, s dispozicí místností 4+1. Vstup do domu do 1. NP je možný přes hlavní vchod do haly, příp. zadním vchodem přes technickou místnost. V tomto podlaží se aktuálně nachází dva pokoje (nyní využívány jako kožedělná dílna), sklad a WC. Ve 2. NP se nachází byt s dispozicí 2 + 1, zahrnující kuchyň, pokoj, ložnici a koupelnu s toaletou.

Nemovitost je po celkové rekonstrukci vnitřních prostor, která proběhla v roce 2019. Byly zhotoveny nové rozvody vody, elektřiny - ty navíc s možností instalace podružného elektroměru pro případ rozdělení domu na 2 byty. Byla provedena výměna oken - nyní plastová s trojskly, bylo provedeno zateplení stropů místností + sádrokartony. Těmito úpravami se výrazně snížily náklady na vytápění. Zároveň došlo k pokládce nových či renovaci původních podlahových krytin, byla instalována nová kuchyňská linka, nové interiérové dveře, nové zařizovací prvky koupelny a wc. Dům je napojen na rozvod elektřiny, obecní vodovod i kanalizaci. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva, ohřev teplé vody bojlerem. PENB nevyhotoven, proto uváděna třída G.

U domu v přední i zadní části se nachází zahrada vhodná pro relax i zahradničení a prostor pro parkování až 4 vozidel.

Dům je vhodný pro rodinné bydlení, a to i vícečlenné, příp. bydlení vícegenerační. Dispozice umožňuje i podnikání z domu. Máte-li rádi tradiční materiály jako je dřevo s doplňky retro, vytvoříte si zde oázu pro vlastní styl bydlení. Dům je připraven k nastěhování a další úpravy jako je nová střešní krytina, či nátěr fasády můžete pozvolna realizovat podle svých představ v čase, který Vám bude vyhovovat. Nebo také nemusíte....

Lokalita Chotěvice - Amerika má blíže k Hostinnému než k centru Chotěvic - s velmi dobrou dopravní dostupností - 3 min od města Hostinného s veškerou potřebnou občanskou vybaveností jako je pošta, lékař, MŠ, ZŠ, a zároveň v krátkém dojezdu do měst Trutnova a Vrchlabí.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
13. 10. 2024
Adresa
Chotěvice
ID
44
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
174 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
175 m2
Podlahová plocha
174 m2
Plocha nemovitosti
856 m2
Plocha zahrady
681 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Topné těleso
Radiátory, Kotel na tuhá paliva
Zdroj topení
Kotel na tuhá paliva
Zdroj teplé vody
Elektrokotel, Kotel na tuhá paliva
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Alena Molnárová

Alena Molnárová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotěvicích?

Podobné nemovitosti