Prodej rodinného domu, Rudník - Arnultovice, 150 m2 (ID: 2071117)

Arnultovice

5 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 070 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rudníku

Informace k domu

Chcete žít v místě, kde se příroda a rodinné štěstí potkávají u vířivky?

Mám pro Vás unikátní příležitost rodinný dům v malebném prostředí Arnultovic nedaleko Hostinného, kousek od Krkonoš.

Tento plně vybavený dům o rozloze 150 m Vás okouzlí svou atmosférou, kde se styl setkává s útulností. Připravte se na to, že Vás dům z roku 1931 se zachovalými dobovými dispozicemi vtáhne do časů, kdy se ještě vařilo na kamnech jen s tím rozdílem, že vaření tu dnes probíhá na moderním sporáku v nové kuchyni!

Když vstoupíte dovnitř, okamžitě ucítíte, že tohle místo má duši. A to není jen tak náhodou tady se smíchem, hrami a rodinnými oslavami jistě tvořily vzpomínky. Jako bonus je kompletní vybavení domu- nábytek, který vidíte v prezentaci a který sem perfektně pasuje, je součástí prodeje.

A co je lepší, než mít na pozemku o velikosti 1699 m úžasnou zahradu?
Místo pro grilování s přáteli, pikniky a prostor pro domácí mazlíčky. Pozemek je kompletně oplocen a je zde založená malebná okrasná i užitková zahrada s maximálním stylem. A nezapomeňme také na zastřešenou terasu o velikosti 21 m ideální místo pro relaxaci ve vířivce, třeba i za pošmourných podzimních večerů. V župánku pak přeběhnete rovnou do ložnice.

Za domem teče říčka Čistá, která dodává této lokalitě pohádkový nádech. Samozřejmě- příroda občas umí být nevyzpytatelná pro takové případy je ve sklepě výkonné čerpadlo. Od roku 2013 ale došlo k úpravě koryta a v posledních letech je dům po této stránce zcela v bezpečí.

Pokud hledáte místo, které nabízí klid, ale také dobrodružství, jste na správné adrese. Tato nemovitost je jako stvořená pro ty, kteří chtějí prožít život v harmonii s přírodou a s rodinou.
V Rudníku i nedalekém Hostinném se nachází mateřská i základní škola, je tu dobré autobusové spojení a na zastávku "U kaštanu" je to 7 minut pěšky.

Na pozemku je funkční studna s užitkovou vodou, kanalizace je řešena jímkou, je zde již možné napojení do obecní kanalizace, ale vyžaduje zajištění vlastní ČOV. Dům je vytápěn plynem, každoročně doplňujete vlastní plynový zásobník (40 až 60 000,- Kč za sezónu), záloha na elektřinu postačí ve výši 1 200,- Kč měsíčně.

Nenechte si ujít tuto příležitost dům plný příběhů a možností čeká na vás! Těšíme se na vaši návštěvu, kde si můžete vychutnat atmosféru, která možná změní Váš život... nebo minimálně zlepší Vaše víkendové plány!

S nejvýhodnější nabídkou financování Vám pomůže moje kolegyně, finanční specialistka společnosti Swiss Life Select, Klára Jirásková a já se na Vás budu těšit osobně na prohlídkách.

Vidíme se v Arnultovicích, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Parametry domu

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Arnultovice
ID
23165
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
1699 m2
Plocha zahrady
1554 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kateřina Kuhnová

Kateřina Kuhnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudníku?

Podobné nemovitosti