Prodej bytu 2+kk, Zastávka, 1. máje, 65 m2

1. máje, Zastávka

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Zastávce

Informace k bytu

K prodeji nabízíme moderní a vkusně zařízený byt o dispozici 2+KK s užitnou plochou 64,6 m2, situovaný v obci Zastávka, okres Brno-venkov. K bytu náleží sklep o rozloze 4,5 m2 a parkovací místo. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží čtyřpodlažního domu s výtahem a vyniká promyšleným dispozičním řešením, které umožňuje případnou úpravu na dispozici 3+KK přidáním příčky, nebo si lze vychutnat velkorysý a promyšlený interiér, jenž tento byt nabízí.

Přednosti bytu:
- Pocit prostoru – obývací pokoj s jídelní částí a kuchyňskou linkou na míru vytvářejí otevřený a vzdušný dojem.
- Vestavěné skříně a šatna – praktické vestavěné skříně v zádveří a šatně propojené přímo s ložnicí zajišťují dostatek úložného prostoru.
- Protihluková okna – kvalitní okna s izolačním dvojsklem poskytují klidné a tiché prostředí i při bydlení v blízkosti rušnějších lokalit.
- Výhledy a světlo – byt je světlý a nabízí příjemné výhledy do okolních lesů - benefit 3.NP
- Moderní technologie – vzduchotechnika pro přívod čerstvého vzduchu a kondenzační kotel Baxi Prime 28, který je elegantně umístěn v šatně, zajišťují komfortní vytápění a ohřev vody.
- Nízké provozní náklady – měsíční náklady na služby, včetně fondu oprav, se pohybují kolem 5 000 Kč, což zajišťuje úsporné bydlení pro rodinu.
- Dodatečné soukromí – vstupní dveře na patře před byty zajišťují dodatečný pocit soukromí a bezpečí.

Byt dále nabízí praktickou výhodu úložných prostor ve formě prostorného sklepa o výměře 4,5 m2, umístěného přímo na patře, což je i v moderních bytových domech neobvyklé a velmi praktické. V případě vážného zájmu je možné po dohodě s majiteli ponechat stávající vybavení vkusně zařízeného bytu. Je však třeba uvést, že parkovací místo přímo za bytovým domem je pronajato od obce na několik desítek let. V bezprostředním okolí domu je zároveň k dispozici dostatek parkovacích míst pro návštěvy.

Bytový dům obklopený ze tří stran rozsáhlými lesy, vznikl přestavbou historického Hornického domu, který sloužil jako ubytovna pro horníky a později jako společenské centrum obce. Dnes se v rezidenci nachází 17 bytových a 6 nebytových jednotek, tedy komerčních prostor, které zahrnují fitness centrum, lékařské ordinace a masáže. Pro sportovce značka ideál – jóga či spinning doslova pod rukou.

Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost – vlaková i autobusová stanice je vzdálena do 5 minut chůze, v rámci IDS JMK směřující přímo do Brna, přesněji řečeno k bohunickému Campus Square. Dálnice D1 zajišťuje rychlý dojezd autem. Zastávka u Brna se nachází jen 22 km od města, což zajišťuje komfort bydlení v dosahu všech služeb a pracovních příležitostí. Pro milovníky přírody je Zastávka ideálním místem díky své blízkosti k lesům a přírodním lokalitám, které nabízejí spoustu možností pro turistiku, cyklistiku a relaxaci.

Pokud hledáte moderní a prostorný byt v klidné lokalitě s historií a výbornou dostupností, tento byt je pro vás ideální volbou!

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
5 000 Kč pro 3-4 osoby
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
1. máje, Zastávka
ID
202420
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
68 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Boris Tonev

Boris Tonev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Zastávce?

Podobné nemovitosti