Prodej bytu 2+kk, Veverská Bítýška, Tišnovská, 47 m2

Tišnovská, Veverská Bítýška

2 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 438 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Veverské Bítýšce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví na ulici Tišnovská v městysu Veverská Bítýška, ze které je výborná dostupnost do Brna a současně nabízí hezkou okolní přírodu a blízkost Brněnské přehrady.

Jedná se o cihlový dům celkem o 6 bytových jednotkách, bez výtahu. Jednotka typu 2kk má plochu 47 m2 (možno užívat i jako 2+1), je umístěna v posledním 3NP bytového domu, který stojí na vlastním pozemku s parkováním v okolí. Na domě SVJ plánuje rekonstrukci hrazenou z části z vlastních zdrojů naspořenou ve fondu oprav a z části financovanou úvěrem. Jedná se zejména o nový krov včetně střešní krytiny, klempířské a tesařské konstrukce, úpravy zdiva, vstupní domovní dveře apod.

Byt může být užíván po menších úpravách ve stavu v jakém se nyní nachází, případně je vhodný k větší modernizaci.
Plánované investice v bytě jsou zohledněny v nabídkové ceně.
Výhodou bytu je jeho prostorná dispozice s minimálním omezením šikmin, z místností, kde je dostatek světla je hezký výhled do okolí. Na patře jsou jen 2 byty.

Dispozice: ob. pokoj 16 m2 (4x4m) a pokoj 11 m2 - orientace jih a východ
Kuchyně - bez kuch. linky, s přívodem vody, odpady, místnost 7,8 m2 , okno
Koupelna: umyvadlo, vana, WC, nutno osadit nový bojler na ohřev TUV

V roce 2010 byly v bytě provedeny nové rozvody el. Okna jsou plastová, na podlaze laminátová podlaha. Topení je kamny na tuhá paliva (umístěné v ob. pokoji) nebo el. přímotopy. Nutnost osazení světel. Světlá výška v místnostech je 2,78 m, je možná výšková úprava podlah, instalace podlahového topení apod., vše podle vkusu a přání nového majitele.

V městysu je pestrá vybavenost obchodů a služeb, pekárna. Dostupnost autobusy směr Brno (ZOO Bystrc, 20 min), dále směr Tišnov, Kuřim atd.

Financování hypotečním úvěrem je možné. Byt je k dispozici ihned po přepisu vlastnického práva. Kupující nehradí provizi. Součástí prodeje je advokátní úschova kupní ceny, kompletní realitní servis až po přepis energií a možnost řešení financování kupní ceny. Pro nedodání en. průkazu uvádíme typ  "G".
Veškeré bližší info v RK a na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
fond oprav: 2 000,-
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
Tišnovská, Veverská Bítýška
ID
2024023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITNÍ DOZOR

Malinovského náměstí 603/4, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marcela Šnajdarová

Marcela Šnajdarová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Veverské Bítýšce?

Podobné nemovitosti