Prodej chalupy, Český Rudolec - Matějovec, 329 m2

Český Rudolec, Matějovec

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českém Rudolci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velkou a útulnou chalupu v krásné a klidné lokalitě Matějovec, součásti malebné obce Český Rudolec v srdci přírodního parku Česká Kanada.

Chalupa samotná je ideální jak pro rekreační účely, tak pro trvalé bydlení nebo podnikatelské záměry. Při vstupu se ocitnete v prostorné chodbě, odkud se dostanete do dvou částí domu.
Na pravé straně najdete obytnou část s velkým obývacím pokojem (35m2), kuchyní (18,5m2), ložnicí (18m2), koupelnou a toaletou. Obytná část nabízí dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení.

Na levé straně domu se nachází velká galerie (46,5m2), která může sloužit jako ateliér nebo prostor pro koníčky, a prostorná dílna (45,3m2). Tyto prostory nabízejí širokou škálu možností, jak je přizpůsobit dle vlastních potřeb.

Podkroví poskytuje další dva velké obytné pokoje (29 a 23m2) a půdní prostory (90m2), které lze upravit pro další obytné účely nebo skladování. Celková dispozice domu je velmi flexibilní a umožňuje mnoho variant využití.

Za domem se nachází velký, uzavřený dvůr, který poskytuje maximální soukromí. K dispozici je zde venkovní posezení a také sklep, který aktuálně slouží jako dřevník.
Chalupa je napojena na obecní vodovod a vytápění zajišťují krbová kamna a elektrické přímotopy, což umožňuje komfortní bydlení i v zimních měsících. Prošla také částečnou modernizací - původní okna byla vyměněna za totožná nová dřevěná a v obytné části je nová elektřina a rozvody.

Tato chalupa je skvělou investicí pro ty, kdo hledají klidné místo s možností aktivního využití, a to jak pro rodinnou rekreaci, tak pro podnikání.

Cena za nemovitost: 4.300.000 Kč + provize RK.

Tato oblast je známá svou nedotčenou přírodou, rozsáhlými lesy a rybníky (přímo v Matějovci je "Hladový rybník", kde se nachází čistá velmi tmavá, železitá voda), které jsou ideální pro milovníky turistiky, cyklistiky a houbaření. V okolí najdete mnoho historických památek, včetně renesančního zámku Český Rudolec, kterému se často přezdívá „Malá Hluboká“ i bizoní farmu v nedalekém Rožnově. Kromě toho jsou v blízkosti Slavonice, známé pro své unikátní městské jádro s renesančními stavbami, a Landštejn, jeden z největších středověkých hradů v České republice.

Pokud vás tato chalupa zaujala, neváhejte a kontaktujte mě. Prodávající si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérií. Rád Vám poskytnu další informace a domluvíme prohlídku.
Rádi také pomůžeme prostřednictvím našeho finančního poradce s nejvýhodnějším financováním.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Český Rudolec, Matějovec
ID
10300
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
266 m2
Podlahová plocha
329 m2
Plocha nemovitosti
554 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo PATREAL

PATREAL

Riegrova 1378/1, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Skoták

Petr Skoták

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Českém Rudolci?

Podobné nemovitosti