Prodej chalupy, Plavsko, 600 m2 (ID: 2009213)

Plavsko

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Plavsku

Informace k domu

Předmětem prodeje je venkovská usedlost (chalupa) v Plavsku, obci umístěné mezi Jindřichovým Hradcem a Třeboní, vzdálené cca 1 km od Stráže nad Nežárkou.
Objekt je ve tvaru L s vnitřním dlážděným dvorem a skládá se ze dvou samostatných domů o dispozici 3+1, spojených společnou půdou.
Byt v levém křídle (93 m2) je v patře, pod kterým jsou dvě samostatné garáže a který je připravený k okamžitému nastěhování. Pravý byt (100 m2) je přízemní a je určený ke kompletní rekonstrukci. V přízemí levého stavení je několik sklepních místností různého zaměření od potravinového sklepa až po černou kuchyň. Oba objekty mají využitelnou půdu včetně dalších půdních prostorů dříve určených k uskladnění sena.
Za obytnými částmi je velká dřevěná kolna, zděný kurník a maštal, na jejíž úrovni již vstupujeme do rozlehlé, kompletně oplocené zahrady (889 m2) se skleníkem a vzrostlými ovocnými stromy a keři.
V celém objektu je připojení na elektrickou síť 220 i 380V, vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva. Stavení je napojeno na obecní vodovodní řád i na obecní kanalizaci. Na pozemku jsou dvě jímky se svodem z okapů, určené jako zásobníky k čerpání užitkové vody.
Tato usedlost je vhodná jak pro rekreaci jedné či více rodin, tak i pro hospodářskou a zemědělskou činnost. V okolí Plavska je několik rybníků a řeka Nežárka, do Třeboně i J. Hradce je dojezd do 10 minut.
Na tuto nemovitost vám pomůžeme zajistit i výhodný způsob pro její financování.
Pro zajištění prohlídky této určitě zajímavé nemovitosti kontaktujte jejího makléře, který se vám bude ochotně věnovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Plavsko
ID
00320
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1702 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realvize - realitní kancelář

Staroměstská 1504/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Hynek Ira

Hynek Ira

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Plavsku?