Prodej bytu 3+1, Planá, Bohušova, 85 m2

Bohušova, Planá

3 295 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 703 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Reality Crystal Vám exkluzivně zprostředkuje prodej bytové jednotky o velikosti 3+1 a rozloze 74 m2 s balkonem 5 m2 po velmi zdařilé rekonstrukci v panelovém domě bez výtahu na velmi žádané adrese Bohušova ve městě Planá u Mariánských Lázní.
Bytová jednotka je po generální a velmi zdařilé rekonstrukci, jsou zde nová plastová okna, podlahy, dveře, omítky, stropy, koupelna s prostornou vanou a sprchovou zástěnou, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a jídelním prostorem. Součástí bytové jednotky je komora o rozloze 3,9 m2.
Topení a ohřev vody je centrální.
Rozvody vody, odpadu a elektřiny jsou nové.
Součástí prodeje bytové jednotky je sklepní prostor o rozloze 12 m2.
Bytový dům bude na jaře roku 2025 procházet kompletní revitalizací, bude se dělat nová zateplená fasáda, opraví se balkony a zasklí.
V parku ve vnitro bloku se nachází dětské hřiště.
Město Planá , někdy uváděné jako Planá u Mariánských Lázní, leží jedenáct kilometrů severovýchodně od Tachova (7 minut) a stejně daleko jižně od Mariánských Lázní.
Město je pro rodinné bydlení velmi oblíbené pro jeho dostupnou vzdálenost jak na obec Nová Hospoda (15 minut), tak do SRN (20 minut).
Planá se pyšní kompletní občanskou vybaveností, je zde školka, škola, střední školy a učiliště, lékařské středisko, pošta, nákupní střediska, vlakové a autobusové nádraží.
Zaujal Vás inzerát, tak neváhejte a zavolejte uvedenému makléři pro bližší informace a domluvte si prohlídku.

Parametry bytu

Cena
3 295 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Bohušova, Planá
ID
N190
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
98 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Naďa Holubová

Naďa Holubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plané (okr. Tachov)?

Podobné nemovitosti