Prodej bytu 3+1, Chodová Planá, sídliště Lučina, 73 m2

sídliště Lučina, Chodová Planá

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Chodové Plané

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Představujeme vám výjimečný byt v srdci Chodové Plané, který se může stát vaším novým domovem! Tato atraktivní nemovitost o celkové podlahové ploše 73 m² nabízí ideální kombinaci pohodlného a klidného bydlení. Díky lodžii o velikosti 4 m² si můžete každý den užívat ranní kávu nebo relaxovat po náročném dni.

Byt se nachází v posledním patře, což zaručuje naprosté soukromí a klid bez rušení sousedy. V rámci zdařilé rekonstrukce byl kladen důraz na kvalitu a praktičnost, a tak se můžete těšit na krásný a funkční interiér, který je kompletně vybavený a připravený na vaše nastěhování. Stačí si přinést své osobní věci a budete se ihned cítit jako doma.

K bytu náleží praktická sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše sezónní věci či sportovní vybavení. Pro rodiny s dětmi je k dispozici kočárkovna v suterénu, což je další praktický benefit.

Lokalita Chodové Plané je skvělou volbou pro ty, kteří hledají harmonii mezi pohodlným bydlením a aktivním životním stylem. V blízkosti se nachází školka, škola a spousta dětských hřišť. Díky vynikající dopravní dostupnosti a blízkosti dálnice D5 je zajištěn rychlý a pohodlný přístup do okolních měst, takže veškerá občanská vybavenost je na dosah ruky. Pro milovníky sportu a přírody se zde nachází krásné cyklostezky a nedaleká CHKO Slavkovský les, ideální pro trávení volného času, ať už jde o pěší túry, cyklistiku nebo rodinné výlety.

Tento byt je perfektní volbou pro rodiny, páry i jednotlivce, kteří chtějí žít v příjemném a klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností. Nechte se okouzlit touto jedinečnou příležitostí stát se majitelem tohoto krásného bytu. Těšíme se na vás na prohlídkách. Financování vám rádi zajistíme.

Parametry bytu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
3 121
Aktualizováno
25. 9. 2024
Adresa
sídliště Lučina, Chodová Planá
ID
10298
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Kateřina Míková

Kateřina Míková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Chodové Plané?

Podobné nemovitosti