Prodej bytu 3+1, Plzeň - Východní Předměstí, Rychtaříkova, 77 m2

Rychtaříkova, Východní Předměstí - Plzeň 2-Slovany

5 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 734 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt 3+1 o výměře 77 m² v žádané lokalitě v Plzni, na Slovanech. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s nově novými plastovými okny, což zajišťuje výbornou tepelnou i zvukovou izolaci.

Nemovitost je v dobrém stavu, připravena k okamžitému nastěhování, přesto však nabízí velký potenciál k modernizaci dle Vašich osobních představ. Dispozice bytu umožňuje různé úpravy, které mohou nejen zvýšit jeho hodnotu, ale také zlepšit kvalitu Vašeho bydlení.

Podlahové krytiny jsou tvořeny plovoucími podlahami, v koupelně a na WC je kvalitní keramická dlažba. Kuchyňská linka je plně vybavena a připravena na okamžité využívání.

K bytu náleží kryté parkovací stání ve dvoře domu, do kterého je vjezd zajištěn elektrickými vraty – vaše auto bude v bezpečí a vždy blízko domova. Další velkou výhodou je prostorná společná zahrada, která umožní zejména v teplých měsících velké vyžití pro Vás i Vaše děti.

Vytápění je řešeno dálkově, což představuje nejúspornější a nejefektivnější variantu.

Lokalita Slovany je dlouhodobě vyhledávaná pro svou vynikající občanskou vybavenost – v blízkosti naleznete obchody, školy, školky, lékaře i sportovní zařízení. Zároveň budete mít skvělou dostupnost do centra města Plzně, ať už pěšky nebo MHD.

Tento byt je ideální volbou pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v klidné části města, ale zároveň s veškerou vybaveností na dosah ruky.

Neváhejte a domluvte si prohlídku, s případným financováním rádi pomůžeme a garantujeme nejvýhodnější hypotéku na trhu.

Parametry bytu

Cena
5 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Rychtaříkova, Východní Předměstí - Plzeň 2-Slovany
ID
N205
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
78 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality MOJE

Reality MOJE

Klatovská třída 1529/108, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Pavel Čejka

Pavel Čejka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti