Prodej bytu 3+1, Plzeň, Čermákova, 70 m2 (ID: 2050406)

Čermákova, Plzeň

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Dovolujeme si zájemcům nabídnout prodej bytu v žádané části Plzně - lokalita Bory, ulice Čermákova.

Bytová jednotka je umístěna v 1. patře bytového cihlového domu, dispozičně je řešena jako 3+1, přičemž jsou zde samostatné pokoje, a výměrou 70 m2. Byt je po celkové rekonstrukci včetně rozvodů.
V kuchyni je nová kuchyňská linka se spotřebiči, podsvětlená, tvarem do písmene U, dřez granitový s odkapávačem, indukční varná deska, elektrická trouba, digestoř, myčka nádobí - vše ve výborném stavu.
Prostorná zděná koupelna disponuje vanou, bidetem, praktickým místem na pračku, je zde umístěn také bojler na ohřev teplé vody, WC je samostatné. I v těchto prostorách jsou obklady a dlažby bez chybičky, opečovávané.
Největší místností v bytě je obývací pokoj, kde je nyní také pohodlně umístěna větší jídelní sestava nábytku ( není součástí kupní ceny ). V chodbě mezi obývacím pokojem a jednou ložnicí je na zakázku dělaná vestavná skříň se zrcadly, velice praktická a nezbytná věc do nového bydlení !

Okna bytu směřují na východ i na západ.
Podlahová krytina je korkové pláty - skvělá údržba, dále bambusová plovoucí podlaha a dlažba.
Celý dům prošel revitalizací, je zateplen a samozřejmostí jsou dnes již plastová okna.
Měsíční platba do SVJ je cca 3.000,- Kč a to včetně fondu oprav. Další náklad pro nového majitele je již pouze zálohová platba elektřiny. Plyn je do domu zaveden, ale do této konkrétní bytové jednotky byl odpojen, nevyužívali jej.

K bytu náleží vlastní sklep. Zároveň se nový vlastník stane podílovým vlastníkem kočárkárny a sušárny.
V případě zájmu je možné k bytu přikoupit ještě uzamykatelnou garáž s přívodem elektřiny, která je vzdálená cca 30 metrů od bytu.

Tato lokalita se pyšní docházkovou vzdáleností veškerého občanského vybavení, zároveň je zde klid, plno městské zeleně a dětských hřišť.
Financování může být zajištěno naším finančním specialistou, který pracuje se všemi bankovními domy a dokáže Vám tak připravit nejvýhodnější nabídku na trhu .
Doporučuji Vám prohlídku této nemovitosti. Další info v RK.


Parametry bytu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Čermákova, Plzeň
ID
178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

DiS. Iveta Rojková

DiS. Iveta Rojková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti