Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 48 m2 (ID: 2040638)

Sveti Vlas, Bulharsko

2 795 305 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

Nabízíme krásný byt 2+kk v oblíbeném komplexu Polar Star, Sveti Vlas, Bulharsko
V exkluzivní nabídce máme moderní byt 2+kk o celkové podlahové ploše 48 m², z toho užitná plocha je 42,24 m², ve velmi žádaném komplexu Polar Star ve městě Sveti Vlas, v okrese Burgas, Bulharsko. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v přízemí sedmipatrového cihlového domu.
Byt je ve výborném stavu a je kompletně vybaven moderním a vkusným nábytkem. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon, který nabízí příjemné posezení a výhled do okolí.
Vybavení komplexu Polar Star:
Recepce a 24hodinová bezpečnostní služba
Upravené zelené plochy a zahrady
Bazén s možností využití pro všechny obyvatele komplexu
Blízká dostupnost k místním restauracím, obchodům a službám
Tento byt se nachází pouhých 300 metrů od nádherného písečného pobřeží, což zajišťuje rychlý a snadný přístup ke koupání a plážovým aktivitám. Sveti Vlas je známý svými čistými plážemi, výborným klimatem a skvělými podmínkami jak pro letní dovolenou, tak pro celoroční bydlení.
Občanská vybavenost v okolí: Město Sveti Vlas poskytuje plnou občanskou vybavenost – v blízkosti bytu najdete školu, školku, zdravotnická zařízení, poštu, supermarkety, obchody a další služby. Místní doprava je velmi dobře dostupná: městská hromadná doprava, autobusy i snadný přístup na hlavní silniční tahy.
Byt je napojen na veřejnou kanalizaci, má standardní elektrické napětí 230V a topení je zajištěno lokálními elektrickými prostředky. Poplatek za údržbu činí 12 EUR za m² ročně, což je přiměřená částka za veškeré výhody a služby komplexu.

Byt je k dispozici ihned, takže jej můžete začít využívat okamžitě, ať už jako investici, rekreační nemovitost nebo místo pro trvalé bydlení.

Proč investovat do nemovitosti u moře od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Naše realitní kancelář se specializuje na kvalitní a ověřené nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře. Pomůžeme Vám s koupí, pronájmem i správou nemovitosti v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Jsme místní odborníci a poskytujeme kompletní servis včetně poprodejní podpory.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky! Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit nemovitost v jedné z nejžádanějších lokalit bulharského pobřeží.

Parametry bytu

Cena
2 795 305 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sveti Vlas, Bulharsko
ID
F14433
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
42 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti