Pronájem bytu 4+kk, Ostrava, Blahoslavova, 111 m2

Blahoslavova, Ostrava

27 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 8.000,-Kč (voda, topení, elektřina ad.), vratná kauce, rezervační záloha)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Hledáte komfortní a prostorné bydlení u centra města?

Máme pro Vás nabídku pronájmu bytu o dispozici 4+kk v rezidence Podkova na ulici Blahoslavova. Rezidence se nachází poblíž centra Ostravy u prestižní historické vilové čtvrti a podél levého břehu řeky Ostravice. Výhodou je že objekt navazuje na park Komenského sady s řekou vytvářejí jedinečné zázemí pro odpočinek, relaxaci, ale i sportovní vyžití. Naopak přilehlé městské centrum poskytuje veškerý komfort služeb a zázemí pro práci i zábavu.

Byt nabízí dispoziční 4+kk o nadstandardní metráží 111 m2 + balkón, lodžie, komora a dvě parkovací stání. V obývacím pokoji je vstup na velký balkón s výhledem do oplocené zahrady. Kuchyň s veškerými vestavěnými spotřebiči je vyrobená na míru a je spojená s obývacím pokojem. Další pokoje jsou samostatné neprůchozí, v ložnici je navíc prostorná lodžie s orientací na východní stranu s výhledem do parku s radniční věž. Ve vstupní chodbě najdete vestavenou skříň botník, vstup do komory kde je šatna, pračka i sušička. Koupelny jsou dvě, kažmá má WC, jedna se s velkou vanou, druhá má sprchu. Zajímavé řešení tohoto bytu poskytne navíc nevšední bydlení, které uspokojí i ty náročnější zájemce a jejich rodiny.

Byt nabízí komfortní prostor pro každého člena domácnosti a výhody jako garážové parkovací stání pro 2 vozy, bezbariérový přístup, výtah, klimatizace velká obytná plocha + balkóny, které nabízí místo pro klid, relaxaci nebo grilování s přáteli vždy oceníte. Byt bude volný od konce září k nastěhování.

Pokud Vás tento byt zaujal nebo hledáte něco podobně zajímavého, neváhejte, zavolejte a domluvte si prohlídku, rád Vám byt ukážu.

Parametry bytu

Cena
27 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 8.000,-Kč (voda, topení, elektřina ad.), vratná kauce, rezervační záloha
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Blahoslavova, Ostrava
ID
202413962
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
111 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
111 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Lesňák

Michal Lesňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti