Pronájem bytu 4+kk, Ostrava - Moravská Ostrava, Důlní, 133 m2

Důlní, Moravská Ostrava

47 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Plus záloha na služby (teplo, voda, elektřina) 7.502 Kč/měs., garáž. stání 2.542 Kč/měs., internet 380 Kč/měs., jistota 109.000 Kč, provize 58.237 Kč.)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Pronájem, byt 4+kk, 133 m², Ostrava - Moravská Ostrava, ul. Důlní

Nabízíme k pronájmu nadstandardní, částečně zařízený byt 4+kk se dvěma lodžiemi, garážovým stáním a skladem v rezidenci Nová Karolina. Byt se nachází ve 3. NP a disponuje neprůchozími pokoji, které jsou zařízeny nábytkem na míru. V ložnici je vestavná skříň, komoda a dvoulůžková postel s matracemi a nočními stolky.

V dětském pokoji je jednolůžková postel, skříně, psací stůl a vstup na lodžii orientovanou severozápadním směrem.

Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou varnou deskou s digestoří, vestavnou lednicí, mrazákem, horkovzdušnou a mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a mycím dřezem.

V obývací části je jídelní stůl s čalouněnými židlemi, rohová pohovka se stolkem a obývací stěna. V obývacím pokoji je dále výstup na druhou lodžii orientovanou do dvora na jihovýchod.

V koupelně je vana, toaleta, topný žebřík a dvě umyvadla. Druhá toaleta s umyvadlem je samostatně. Na chodbě jsou šatní skříně, botník a odkládací stěna. Pračka je umístěna v komoře, která skýtá další úložné prostory.

K bytu náleží jedno garážové parkovací stání a praktický sklad v jeho těsné blízkosti. Do garáže je vjezd výsuvnými vraty na dálkové ovládání. Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti. Pro více informací a sjednání prohlídky se na nás neváhejte obrátit.

Parametry bytu

Cena
47 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Plus záloha na služby (teplo, voda, elektřina) 7.502 Kč/měs., garáž. stání 2.542 Kč/měs., internet 380 Kč/měs., jistota 109.000 Kč, provize 58.237 Kč.
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Důlní, Moravská Ostrava
ID
00932
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
133 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
76 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

HILBERT reality s.r.o.

HILBERT reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti