Prodej skladu, Ústí nad Labem, Tovární, 3960 m2

Tovární, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout zcela výjimečnou nemovitost, která se nachází v centru zájmového území plánované rychlodráhy Vídeň – Praha – Ústí nad Labem – Drážďany, a to v bezprostřední blízkosti nádraží Ústí nad Labem západ, které se má proměnit na její ústecký terminál.

Bezesporu se jedná o mimořádně cenné území, a koupě této nemovitosti je z investičního pohledu sázkou na jistotu. Bude se jednat o jedno z komerčně nejvytíženějších míst regionu, kdy i pouze dílčí část zmiňovaného projektu zahrnující úsek Praha – Ústí nad Labem, přinese mnoho nových příležitostí.

Objekt je však velmi zajímavý i z pohledu jeho aktuálního účelu využití, a to buď přímo pro jeho nového vlastníka, nebo pro případného budoucího nájemce. Toho jsem schopen zajistit. Obecně lze říci, že cenově dostupných skladovacích prostor je v rámci Ústí nad Labem nedostatek.

Stavba je cca z 1/2 čtyřpodlažní s nosností až 2000 kg/m2 v rámci každého samostatného podlaží, která jsou obsluhována dvěma zdvižemi. Zbývající část objektu je jednopodlažní s výškou ve štítu 16,5 m. Z přední části lze sklad obsluhovat z vlastního pozemku s kapacitou 4 kamionů s návěsem současně, z východní boční strany je možná obsluha z nákladové rampy pro jeden kamion, k zadní nákladové rampě pak vede vlečka a ze západní strany je možné přijíždět nákladními auty 7,5 t a dodávkami.

Hlavní konstrukční prvky objektu jsou ve velmi dobrém stavu, a kromě standardní údržby zde nejsou vysloveně nutné žádné akutní masivní investice.

- využitelná plocha objektu činí cca 3 136 m2
- využitelná plocha vlastních přilehlých pozemků činí 824 m2
- zastavěná plocha činí 1329 m2
- využitelná plocha dalších pozemků na základě věcných břemen ve prospěch nabízené nemovitosti činí dalších 258 m2

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Tovární, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum
ID
557
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3960 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Marek Filipovský - certifikovaný obchodník s nemovitostmi

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti