Prodej bytu 1+kk, Říčany, U Vodojemu, 22 m2 (ID: 1998522)

U Vodojemu, Říčany

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Říčanech

Informace k bytu

Zprostředkujeme Vám prodej bytové jednotky 1+kk o podlahové ploše 22 m2, nacházející se v 7.patře sedmipatrového panelového domu s výtahem, v ulici U vodojemu, Říčany, Praha – východ. Bytová jednotka prošla v roce 2023 kompletní rekonstrukcí ( koupelna s toaletou, rozvody vody a elektřiny, štuky, vinylová podlaha, kuchyňská linka, dveře ).

Vstupem do bytu se ocitnete v předsíni o ploše 2,15 m2 s vestavěnou skříní. Hned po pravé straně od vstupu do bytu se nachází prostorná koupelna o ploše 2,7 m2 se sprchový koutem, toaletou a umývadlem. Naproti vstupu do bytu je umístěn obývací pokoj s kuchyňským koutem o ploše 14,5 m2, patrovou postelí a pracovním koutem. Na podlaze předsíně a obývacího pokoje s kuchyňským koutem je položena vinylová podlaha, na podlaze koupelny s toaletou je keramická dlažba. Orientace bytu je na jihozápad, k bytu přináleží také sklep o ploše 2,13 m2 a k dispozici je rovněž využití balkonu v mezipatře.
Možnosti dokončení vybavení obývacího pokoje a kuchyňského koutu nábytkem a zařízením, lze vidět na přiložených vizualizacích obývacího pokoje a kuchyňského koutu.

Dům prošel částečnou rekonstrukci, kromě zateplení fasády, výměny oken a vstupních dveří domu včetně rekonstrukce vstupních prostor a poštovních schránek, byla provedena výměna výtahu a stoupaček. Dům je umístěn ve velmi klidné lokalitě Říčan, obklopen zelení a v těsném sousedství Ořechové aleje a lesoparku. Dopravní dostupnost a občanská vybavenost je v této lokalitě na velmi dobré úrovni, jenom pár metrů od domu je vzdálená Základní a mateřská škola, dětské hřiště, sportovní areál, skatepark, obchůdky, restaurace, nebo 7 min. autem vzdálený rybník Marvánek s možností koupání a strávení volného času s využitím různých aktivit pro děti i dospělé. Jenom pár metrů od domu je vzdálená zastávka autobusu sídliště Olivovna s možností se dopravit nejenom v rámci Říčan, ale rovněž do Strančic na železniční stanici, nebo 10 min. pěšky je vzdálená zastávka autobusu Olivovna s dostupností na metro Praha - Opatov.
Poplatky na byt činí 2.674,- Kč, včetně fondu oprav ve výši 857,- Kč, plus zálohové platby na elektřinu a internet.

V případě, že hledáte plochou menší bytovou jednotku po kompletní rekonstrukci, pro vlastní bydlení, nebo jako investici, s vynikající občanskou vybaveností a dopravní dostupnosti, s dostatkem zeleně s možností oddechu a sportovního vyžití, tak Vám mohu koupi této bytové jednotky upřímně doporučit.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
U Vodojemu, Říčany
ID
N01469
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
22 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
22 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vladimír  Ullmann

Vladimír Ullmann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti