Prodej bytu 3+1, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Kostelecká, 78 m2

Kostelecká, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

6 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 500 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Brandýse nad Labem

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji slunný byt o velikosti 3 + 1 v ulici Kostelecká č. p. 1546, nacházející se v obci Brandýs nad Labem, okres Praha-východ. Dům, ve kterém se byt nachází je cihlový a je v dobrém stavu. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí podlaží z celkových 4 nadzemních podlaží objektu a je v osobním vlastnictví. Disponuje podlahovou plochou o rozloze 78m² a dvěmi lodžiemi zabezpečenými mřížemi.

Součástí prodeje je vestavná skříň v chodbě, kuchyňská linka včetně elektrické sklokeramické desky, elektrické trouby a myčky na nádobí. Odpad je řešen pomocí kanalizace, přívod plynu zajišťuje plynovod. Elektřina je napojena na standardní 230 V. Topení je zajištěno ústředním plynovým kotlem. Okna v bytě jsou plastová, dveře dřevěné. K bytu náleží zděný sklep o výměře 3,9 m2.

Město Brandýs nad Labem je v roce 2024 dle indexu kvality života hodnoceno jako 3. nejlepší místo pro život v ČR. V okolí nemovitosti je dostupná veškerá veřejná doprava v podobě vlaku, dálnice, upravených silnic a PID. Autem jste v Praze na Černém Mostě cca za 10 minut. V okolí domu se nachází mateřské i základní školy, sportovní centra (plavecký bazén, golf, umělá slalomová dráha, in-line dráha atletický stadion Emila Zátopka aj.), dětská hřiště, restaurace, ale také nákupní zóny, kde obstaráte veškeré potřebné nákupy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S výhodným financováním koupě této nemovitosti Vám rádi pomůžeme.

Parametry bytu

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kostelecká, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
0028
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
78 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
700 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
179 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo mamoot s.r.o.

mamoot s.r.o.

Višňová 577, Milovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Beneš

Petr Beneš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Brandýse nad Labem?

Podobné nemovitosti