Prodej bytu 1+1, Plzeň, Jablonského, 37 m2

Jablonského, Východní Předměstí

Rezervováno
2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Hledáte-li zajímavou investiční nemovitost na Slovanech a nebo snad své první bydlení, tak tento byt Vás určitě osloví. Máme pro Vás nabídku tohoto útulného a světlého bytu 1+1 o velikosti 37 m2, který čeká na svého nového majitele.

Bytová jednotka se nachází ve 3. patře bytového domu. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2005, v koupelně je bojler na ohřev vody, elektrické rozvody (v mědi) jsou také hotovy a plastová okna jsou samozřejmostí. V neposlední řadě jistě oceníte i středovost bytu, díky čemuž razantně ušetříte na nákladech vytápění.

Možnost bezplatného parkování je přímo v okolí domu. Byt se nachází velmi blízko Mikulášského náměstí a zajisté uvítáte i veškerou občanskou vybavenost a rychlou dostupnost do centra města.

V neposední řadě je potřeba zmínit, že pokud hledáte investiční nemovitosti a rádi byste získali hned několik bytů v jednom domě, tak v tomto případě ta možnost je a to hned koupí tří bytů.

Swiss Life Select Vám také nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitního klientského servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Budu se na Vás těšit na prohlídce, kde Vám velmi ráda sdělím více informací.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Jablonského, Východní Předměstí
ID
22865
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
37 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Plocha nemovitosti
37 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Bc. Gabriela Jirková

Bc. Gabriela Jirková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti