Prodej bytu 1+1, Plzeň, Sladkovského, 50 m2

Sladkovského, Východní Předměstí

3 330 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 870 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

K prodeji nabízíme nadstandardně velký byt 1+1 situovaný ve 4. podlaží cihlového domu s výtahem v Plzni na Slovanech na rohu ulic Sladkovského a Úslavská. Tento byt, který má podlahovou plochu 49,8 m, se skládá ze dvou velkých místností, předsíně, koupelny a samostatné toalety. Vzhledem k velikosti kuchyně lze byt dispozičně využívat jako 2+KK nebo v případě přepažení pokoje i jako 2+1. Rohový pokoj je velmi prostorný a disponuje hned 3 okny, je tak velmi prosvětlený. K bytu náleží také sklep.

Byt je vhodný i jako investiční příležitost k následnému pronájmu a to i díky nepříliš vysokým měsíčním nákladům, které činí cca 3.000,-Kč včetně spotřeby elektřiny a plynu. Byt je v osobním vlastnictví bez jakýchkoliv zatížení vlastnického práva.

Další výhodou tohoto bytu je přítomnost společného dvora za domem. Zde je možnost sušit prádlo nebo jej využít k posezení. Dům se nachází v dobré lokalitě s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti jako jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava.

Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či pro sjednání prohlídky.

Parametry bytu

Cena
3 330 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Sladkovského, Východní Předměstí
ID
23068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Plocha nemovitosti
50 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petra Kadlecová Rodrigues

Petra Kadlecová Rodrigues

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti