Prodej bytu 3+1, Kladno - Kročehlavy, Norská, 61 m2

Norská, Kladno, Kročehlavy

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc

(vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK)

Doporučené firmy v Kladně

Informace k bytu

Nabízíme Vám moderně řešený, slunný a prostorný byt s lodžií, po kompletní, velmi nákladné rekonstrukci, Kladno - Kročehlavy, v ulici Norská.

Tento byt s lodžií a komorou na chodbě se nachází ve druhém patře čtyřpatrového, panelového domu, bez výtahu.

V bytě proběhla v roce 2012 kompletní, velmi pečlivá a nákladná rekonstrukce s drobnou úpravou dispozice, kdy došlo k propojení obývacího pokoje s jídelním koutem a kuchyní.

Byt má plastová okna vč. garnyží a závěsů, rozvody elektřiny v mědi vč. nových jističů, zásuvky a vypínače, voda a odpady v plastu, kvalitní kuch. linka zn. Ikea vyšší třídy (systém dorazů a dojezdů) vč. spotřebičů, zděné jádro z tvárnic Ytongu, částečně sádrokartony, koupelna vč. sprchového koutu sklo -chrom s vaničkou z litého mramoru (vč. velkého umyvadla značky Laufen Palomba), vč. pračky, WC Geberit, skleněné posuvné dveře a příčka oddělující zádveří, štuky a malby, stropní svítidla, podlahy betonové stěrky s krytinou designové koberce a dlažby (Španělská mramorová dlažba), v kuchyni a koupelně navíc el. podlahové topení, vestavné skříně, stoupací vedení, možnost internetu, pevného telefonu, kabelové TV, radiátory vč. digitálních měřidel a regul. hlavic. Zařízení a vybavení bytu nábytek dle dohody.

Okna bytu jsou s orientací na JZ stranu (obývací pokoj, lodžie, jídelna, kuchyně) s výhledem na místní ZŠ a s orientací na SV stranu (ložnice, dětský pokoj – nyní pracovna).

K bytu náleží vlastní komora na chodbě domu, sklep (drátěná koje) v suterénu a společné prostory v domě (kočárkárna a kolárna).

Byt je v osobním vlastnictví s vlastním spoluvlastnickým podílem, který přesně definuje vymezení bytu vč. všech jeho částí (byt, sklep, komora, lodžie) ve vlastnictví prodávajícího. Lze financovat v případě zájmu hyp. úvěrem. Cca do roka bude byt vymezen jako samostatná byt. jednotka v katastru nemovitostí, již odsouhlaseno vlastníky bytů v domě.

V místě je kompletní obč. vybavenost. Před domem lze pohodlně parkovat zdarma na prostorném parkovišti.

EPNB ve třídě D. Nízké náklady na bydlení.

Parametry bytu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Aktualizováno
11. 7. 2024
Adresa
Norská, Kladno, Kročehlavy
ID
N03850
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
134 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Lenner

Reality Lenner

Gen. R. Tesaříka 256, Příbram

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti