Prodej bytu 3+1, Kladno, Václava Rabase, 70 m2 (ID: 2015888)

Václava Rabase, Kladno

4 670 433 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 258 Kč /za měsíc

(Cena včetně kompletního právního servisu a provize RK. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)

Doporučené firmy v Kladně

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1, 70 m², Kladno, ul. Václava Rabase

Nabízíme Vám k prodeji byt 3+1 o užitné ploše 70 m², který se nachází v klidné části obce Kladno. Bytová jednotka je situována v 6. podlaží sedmipodlažního panelového domu s jedním podzemním podlažím. Tento byt je ideální pro ty, kteří chtějí zrekonstruovat svůj domov podle vlastních představ a přeměnit jej na své vysněné bydlení. Byt disponuje krásným výhledem do zeleně a parku, což zajišťuje příjemné a klidné prostředí. Lokalita je vysoce ceněna pro svou výbornou dostupnost a dopravní vybavenost. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – školy, obchody, zdravotnická zařízení a další služby. Nemovitost je aktuálně v původním stavu před rekonstrukcí, což umožňuje novému majiteli realizovat vlastní vizi interiéru. Tento byt je skvělou investicí do budoucna. Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
4 670 433 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně kompletního právního servisu a provize RK. V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Václava Rabase, Kladno
ID
883064
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Tomáš Horák

Tomáš Horák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti