Prodej bytu 3+1, Sibřina - Stupice, K Vile, 117 m2

K Vile, Sibřina, Stupice

5 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 207 Kč /za měsíc

(při rychlém jednání - sleva)

Doporučené firmy v Sibřině

Informace k bytu

Nabízím Vám ke koupi mezonetový byt o dispozici 3+1, který se nachází v horních patrech zatepleného (cihlového) bytového domu v ulici K Vile, Stupice – Sibřina (okres Praha – východ).

Mezonetový byt o celkové podlahové ploše 117, 82 m2 je v jeho přízemí rozdělen na předsíň, samostatnou kuchyni, koupelnu s vanou a toaletou, ložnici, velkorysý obývací pokoj s jídelním i úložným prostorem a dřevěným schodištěm. V patře nalezneme podkrovní ložnici. U schodů je možnost umístění např. průchozí pracovny. Zkosený prostor lze využít pro vestavěné skříně, či regály. Ze všech oken (plast) je ničím nerušený výhled do okolí. Vytápění bytu je řešeno elektrickým kotlem. Ohřev vody zajišťuje 2 roky starý bojler. Zdroj vody z vlastní studny na pozemku domu. K bytu náleží sklep a podíl na společných částech domu i pozemku (zahrady). Měsíční náklady na provoz bytu činí cca 7.500,-. Byt je v dobrém stavu a nevyžaduje zásadní, ani nutnou rekonstrukci.

Nabízený byt se nachází v klidné lokalitě a je vhodnou příležitostí koupě pro ty, kteří chtějí užívat benefity hlavního města na dosah ruky (Uhříněves 6 km, Dolní Počernice 8 km, Horní/Dolní Měcholupy 10 km, Hostivař 12 km, Chodov 13,5 km). Jedná se o příjemnou lokalitu ideální pro rodiny s dětmi – dětské hřiště za domem, nejbližší základní a mateřská škola se nachází v 1,5 km vzdálených Kolodějích. Autobusová zastávka v docházkové vzdálenosti 250 m. Výhoda pohodlného parkování a vždy volného parkovacího místa před domem.

Vřele doporučuji osobní prohlídku, při které Vám nemovitost ráda blíže představím. Při rychlém jednání - sleva! Pozor: nemovitost nelze financovat klasickým hypotečním úvěrem. Více informací Vám ráda sdělím po telefonu, či osobně. Těším se na viděnou!

Parametry bytu

Cena
5 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém jednání - sleva
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
K Vile, Sibřina, Stupice
ID
261-NP00931
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
216 m2
Podlahová plocha
117 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Rosenbaumová

Bc. Tereza Rosenbaumová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Sibřině?

Podobné nemovitosti