Prodej restaurace, Hradešín, 178 m2

Hradešín

18 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 89 595 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hradešíně

Informace k nemovitosti

Unikátní příležitost k získání restaurace s letním barem a rodinným domem v srdci malebné obce Hradešín. Tato nabídka kombinuje podnikatelskou příležitost s možností bydlení a to vše na pozemku o rozloze 1121 m2.

Restaurace se provozuje již od roku 1994 a prošla rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2004, nabízí 30-40 míst k sezení, dalších 30 míst nabízí venkovní zastřešení, nezastřešené 20 míst, ale může být až 70, nejnovější letní bar 52 míst. Na největších letních akcí bylo až 150 lidí. Restaurace je dokonale přizpůsobena pro firemní a soukromé akce, jako teambuildingy, svatby, oslavy narozenin a srazy tříd. Posezení venku lákají jak místní obyvatele, tak turisty.
Letní bar je vybaven udírnou a ohništěm na grilování a opékání.

Menší rodinný dům o dispozici 3+1 je určen k celkové rekonstrukci. Dům je z roku 1926 a postupně byl v roce 1970 a 1983 rekonstruován, poslední byla rekonstrukce koupelny v roce 2020.

Na pozemku jsou dále vybudovány prostorné garáže, sklad a kotelna.

Zahrada 328 m2 je pro větší soukromí oddělena plůtkem.

Restaurace i dům jsou napojeny na obecní vodovod, kanalizaci, vytápění zajišťuje elektrokotel, vytápění je také možné pro obě budovy poloautomatickým kotlem na pevná paliva a restaurace krbem na dřevo s výměníkem.

Hradešín nabízí svým obyvatelům a návštěvníkům příjemné prostředí pro život a odpočinek.
Tato obec je známá svou bohatou historií a klidnou atmosférou. Obklopena krásnými lesy s možnostmi pro turistiku, relaxaci a je hlavní křižovatkou cyklistů od Prahy směr Jevany, Kostelec, přes Voděradské bučiny na Sázavu.

Obec má MŠ, obchod otevřený 7 dnů v týdnu, hřištěm pro malé i velké děti. Nejbližší lékař a zubař je v nedalekém Škvorci, další v Úvalech a Českém Brodě, ZŠ ve Škvorci, Úvalech a Českém Brodě. Ve Škvorci a Doubravčicích jsou i soukromé školy.

V případě zájmu o více informací a prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
18 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Hradešín
ID
420240206
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
178 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
712 m2
Plocha nemovitosti
1121 m2
Plocha zahrady
328 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Renata Cajthamlová

Renata Cajthamlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Hradešíně?

Top nabídky