Prodej rodinného domu, Havířov, Obvodová, 90 m2 (ID: 1925761)

Obvodová, Havířov

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu; včetně provize RK)

Doporučené firmy v Havířově

Informace k domu

Během 60. let se v tehdejším Československu „odehrálo“ mnoho nejen pro aktuální dění velmi důležitých událostí. Jejich počátek se nesl v duchu totalitní moci a schválení nové ústavy, rok 1968 pak snad ani netřeba zmiňovat. V témže roce vydal prohlášení Dva tisíce slov v rámci tzv. Pražského jara známý spisovatel Ludvík Vaculík. A zanedlouho po něm obdržel důležitý dokument - kolaudační rozhodnutí - původní vlastník, stavitel a po dlouhá léta také obyvatel tohoto skvělého domu v Prostřední Suché, která je dnes již součástí města Havířov. Následovat bude další dokument z roku 2024 a tím bude kupní smlouva. Dům si totiž začíná vybírat svého nového majitele, který by se o něj staral stejně dobře, jako ten poslední.

Téměř všechny výše popsané události určitým způsobem ovlivnily životy každého z nás a my pevně věříme, že i koupě tohoto domu jednomu z Vás doslova změní život! Existuje pro to hned několik důvodů!

Dům kolaudovaný v roce 1970 Vám totiž doslova učaruje. Jeho zachovalý stav a celková péče o něj je více než obdivuhodná a nutno objektivně říci, že se jedná o jednoho z nejudržovanějších čtyřiapadesátníků široko daleko! Jako takový stojí na vlastním pozemku o rozloze 821 m², přičemž zastavěná plocha a nádvoří domu činí nad rámec dalších 129 m². Nejen to, ale také dispozice 4+1 se zasklenou lodžií, balkónem z kuchyně a prostornou předsíní z něj dělá skvělé budoucí bydlení pro početnou rodinu nebo jednoduše pro někoho, kdo má rád svůj prostor a klid. Je navíc kompletně podsklepen a vybaven garáží (31 m²) i technickou místností či další, řekněme spíše venkovní kuchyňkou. Pokud byste i přesto cítili potřebu dalšího pokoje či úložného prostoru, je zde nasnadě také myšlenka vybudování dalšího obytného patra. Správný hospodář pak vzadu na zahradě objeví své „království“ v podobě dílny a kurníku, které jsou souhrnně vedeny jako zemědělská stavba.

Po technické stránce je dům postaven z kombinací cihel, tvárnic a kamene, je napojen na vodovod i kanalizační síť a také plyn z veřejné sítě. Plyn je zároveň aktuálním topidlem. Voda byla ohřívána bojlerem. Téměř většina oken již byla v čase vyměněna za plastová. Dům zůstal nezateplen, a tak je zde mimo jiné velká šance dosáhnout na poměrně vysokou dotační podporu.

Jak mnozí víte, je dům situován do jedné z lukrativních a velmi vyhledávaných částí Prostřední Suché, do míst plných zeleně, klidu a přitom tak blízko veškerému dění a službám.

Celkový opravdu fantastický stav této nemovitosti bude jistě důvodem, proč se dům na trhu zřejmě dlouho „neohřeje“. Budeme moc rádi, pokud by udělal radost zrovna Vám!

Pro bližší informace se se nám neváhejte ozvat.

Na prohlídku s Vámi se těší tým FRANZ REALITY!

Pozn. jelikož nedisponujeme PENB (aktuálně ve zpracování), zákonná povinnost nám nařizuje uvádět třídu en. náročnosti G.

Parametry domu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu; včetně provize RK
Aktualizováno
16. 6. 2024
Adresa
Obvodová, Havířov
ID
0270
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
978 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRANZ REALITY

Nádražní 879/27, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Havířově?

Podobné nemovitosti