Prodej pozemku pro bydlení, Ratměřice, 5569 m2

Ratměřice

9 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 227 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Doporučené firmy v Ratměřicích

Informace k pozemku

V pohádkové krajině plné lesů, luk a rybníků vám nabízíme stavební pozemky. Najdete je v Ratměřicích mezi městy Benešov, Vlašim a Tábor.

Jejich celková plocha je 5.569 m2. V části můžete postavit rodinný dům a prožít svůj život v krásném prostředí v harmonii s přírodou. Může tu vzniknout skvělá farma, kde lze chovat i hospodářská zvířata. A k tomu je tu i možnost přikoupit přilehlé louky za obecní cestou o velikosti 4.826 m2.

Díky okolní přírodě je ideální využít toto místo třeba i k rekreaci v naprosto klidném prostředí. Nebo mít atraktivní venkovské sídlo na investici, s nabídkou odpočinku a možností ubytování třeba i pro hosty ze svateb z místního oblíbeného zámku.

Jde o pozemky parcelní číslo 853 a 855. Dle územního plánu jsou v této části obce navrženy plochy bydlení venkovského BV-N a částečně OS-N, jako sportoviště. Přes prodávané pozemky vede elektřina a optická síť. Připojení na obecní vodovod, kanalizaci a plyn je vzdálené přibližně 100 metrů v obecní komunikaci. Zařízení studny a čističky odpadních vod je na dohodě s místními úřady. Obec bude vyžadovat venkovské stavby se sedlovou střechou a uspořádáním, hmotami i barevnostmi, které budou korespondovat s přírodním charakterem území.

V Ratměřicích je nádherný wellness zámek, který v současnosti funguje jako luxusní hotel s vyhlášenou veřejnou restaurací, zámeckým parkem, bio bazénem a multifunkčním hřištěm. V obci je městská knihovna, hospoda, kostel, potraviny, školka, dětská hřiště a venkovní sportoviště, menší i větší rybníky, cyklostezky a turistické pěší trasy. Kousek odtud je i legendární hora Blaník s rozhlednou. Na větší nákupy můžete vyrazit do Votic, nebo do Vlašimi, kam je to nejrychlejší i proto, že mezi těmito městy a Ratměřicemi funguje autobusové spojení. Ve Vlašimi je i vlaková stanice.

Za zmínku jistě také stojí, že obec Ratměřice na Benešovsku zvítězila v šestnáctém ročníku soutěže a získala tak titul "Vesnice roku 2010" z celkového počtu hodnocených 361 obcí ze třinácti krajů České republiky. Pro další hodnotné informace doporučuji navštívit stránky obce, místního zámku a turistických průvodců.

Jedná se o jedinečné místo, které díky své ploše nabízí splnění si svých přání pro klidné bydlení a rekreaci.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo bližší informace, neváhejte mě kontaktovat.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry pozemku

Cena
9 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Ratměřice
ID
12308
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
5569 m2
Elektřina
230V
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ratměřicích?

Podobné nemovitosti