Prodej vily, Ústí nad Labem - Mojžíř, Hlavní, 190 m2

Hlavní, Ústí nad Labem, Mojžíř

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele bych vám chtěl nabídnout vilu v Ústí nad Labem - Neštěmicích. Vila má dvě patra, ve kterých jsou dvě bytové jednotky 2+1 s koupelnou a toaletou. V podkroví je další samostatný pokoj a dostatek prostoru k zbudování sociálního zařízení, čímž by vznikl další samostatný byt. V roce 2010 prošla budova rozsáhlou a nákladnou rekonstrukcí, kdy byly udělány nové rozvody vody, rozvod tepla v měděných trubkách, elektřina, nová střešní krytina z pálených tašek Bramac a vyměněna některá okna. K dokončení rekonstrukce sice zbývá dost věcí, ale do vily se lze ihned nastěhovat a dokončit modernizaci postupně.
Dům disponuje rozsáhlými sklepními prostory se vstupem na zahradu, kde se dříve, kromě uskladnění věcí, také pralo prádlo. Po úpravách by se jistě daly tyto prostory využít i k podnikatelským účelům.
Zastavěná plocha domu činí 88 m² a užitná cca 190m². Celková plocha parcely je 2013 m².
Velká zahrada 1777 m² je mírně svažitá kaskádového typu. V minulosti se zde pěstovala zelenina a chovala drobná domácí zvířata. V současnosti je pozemek okolo domu zarostlý a drobné dřevěné budovy jsou spíše k likvidaci.
K domu náleží i samostatná garáž pro jedno vozidlo.
Kanalizace je na hranici pozemku a lze se na ni případně připojit. Odpad je nyní řešen pomocí septiku a veliké jímky, kdy se odpad vyváží cca 1x za 3 roky. Přívod vody je z vodovodního řadu, teplo zajišťuje zánovní plynový kotel, elektřina 230/380 V. Televize a internet se přijímá přes venkovní anténu.
Vila se nachází na předměstí a do centra Ústí nad Labem je to 5 km, do Děčína 15 km a na hranice s Německem 30 km. Přímo v Neštěmicích jsou dva supermarkety (Albert a Tesco) a také obchodní dům se smíšeným zbožím a domácími potřebami, dvě základní školy, jedna hudební škola a dále zdravotní středisko s lékárnou.
Tato nemovitost nabízí nejen bydlení pro větší rodinu, ale díky dvěma, případně třem bytovým jednotkám, i možnost generování zisku z pronájmu. Zájemcům o tuto možnost mohu poskytnout modelovou kalkulaci zisku.
Financování je možné hypotékou, kterou Vám můžeme zařídit v naší společnosti eDO finance. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Hlavní, Ústí nad Labem, Mojžíř
ID
420240384
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
88 m2
Plocha nemovitosti
2013 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Jonáš

Petr Jonáš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti