Prodej obchodního prostoru, Okna, 880 m2

Okna

12 990 000 Kč HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Oknech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Komerční areál včetně firemního zázemí.

Tento komerční areál nabízí ideální kombinaci provozovny, skladů, dílny a firemního zázemí na celkové rozloze 3058 m². Stavba s číslem popisným je uzpůsobena pro firemní provoz s kancelářemi a skladovacími prostory o výměře 125 m². Část prostorů bylo v minulosti využíváno jako prodejna potravin s vchodem z hlavní silnice protínající obec.

Na rozlehlém pozemku se nacházejí dílny a sklady o celkové ploše cca 350 m². Pro pohodlné parkování či skladování slouží prostorný přístřešek. Zpevněná manipulační plocha s asfaltovým povrchem zajišťuje jednoduchou a bezpečnou manipulaci s nákladem a celý areál je oplocen s možností zabezpečovacího systému.
První hala, která slouží jako dílna, má dvoje vjezdová vrata o rozměrech 3,7 × 2,85 m a 3,7 × 3,3 m, což umožňuje snadný přístup pro větší vozidla.

Součástí prodeje jsou také dva další pozemky na protější straně silnice, kde se nachází hala o rozloze cca 400 m², která poskytuje další skladovací či výrobní kapacity. Tyto pozemky, parcelní číslo 312/9 a pozemek parcelní číslo 106, lze dle územního plánu obce využít jako PLOCHY BYDLENÍ - INDIVIDUÁLNÍ VENKOVSKÉ (BV).

Aktuálně probíhá zpracování pasportu staveb a průkazu energetické náročnosti budovy.
Pomocí virtuální prohlídky a videa se záběry z dronu si můžete objekt prohlédnout ještě před prohlídkou, a zbylou část Vám představím osobně na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Cena
12 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Okna
ID
100132
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
880 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
939 m2
Plocha nemovitosti
3085 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Richter

Jan Richter

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Oknech?

Podobné nemovitosti