Prodej bytu 3+1, Zlín, Podlesí III, 73 m2

Podlesí III, Zlín

4 990 000 Kč HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 s lodžií

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost vlastnit prostorný byt o dispozici 3+1 s lodžií situovaný v klidné části sídliště Jižní Svahy v městě Zlín. Tato bytová jednotka se nachází v 5. nadzemním podlaží panelového domu na ulici Podlesí III, zahrnuje pohodlně dostupný nový výtah a je situována v okrajové části města, kde budete moci vychutnat dokonalou rovnováhu mezi přírodou a městským životem.

Byt o rozloze 73 m² je ve velmi dobrém technickém stavu a byl průběžně rekonstruován. Na první pohled Vás zaujme moderní a světlá koupelna s dekorem dřeva, která byla rekonstruována v roce 2019. Koupelna a samostatné WC disponují zděným jádrem a dokonale zapadají do moderních standardů. Téhož roku byla revitalizována také vstupní předsíň, kde byly provedeny nové omítky, stropní podhledy, výměna dveří, podlah a modernizována elektroinstalace. Vchodové dveře do bytu jsou bezpečnostní, což zajišťuje Vaše bezpečí a klid.

Samostatná kuchyň se světlým dekorem byla kompletně rekonstruována v roce 2010. Okna byla vyměněna za kvalitní plastová s dvojsklem v roce 2011, což zajišťuje vynikající tepelnou izolaci a tichou atmosféru uvnitř. Lodžie, která slouží jako ideální místo pro relaxaci nebo posezení s přáteli, prošla renovací v roce 2017.

Podlahy v bytě jsou elegantní a udržované parketové, což do prostoru vnáší útulnost a styl. Bytový dům prošel také několika významnými opravami – včetně instalace nového výtahu, renovace interiérů vstupních prostor, výměny stupaček i oken a hlavních vchodových dveří, což poukazuje na celkovou investici do budovy a její dlouhodobou hodnotu pro obyvatele.

Tento byt představuje vynikající nabídku pro ty, kteří hledají kvalitu a pohodlí v jednom balení. Pokud sníte o domově, který kombinuje kvalitu moderního života s útulností a příjemným prostředím, je tento byt na Jižních Svazích ideální volbou. Nechte se okouzlit tímto útulným, světlým a funkčně uspořádaným prostorem – domovem, který splní Vaše představy. Rádi Vás přivítáme na prohlídce této jedinečné nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Podlesí III, Zlín
ID
2024-10-21
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Good move s.r.o.

Dr. Absolona 132, Fryšták

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Gavenda

Jiří Gavenda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti