Pronájem bytu 1+1, Zábřeh, Severovýchod, 40 m2

Severovýchod, Zábřeh

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Zábřehu

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme do pronájmu nadstandardní byt o dispozici 1+1 po celkové rekonstrukci, který je kompletně vybavený k okamžitému užívání ve vyhledávané lokalitě města Zábřeh. Byt o obytné ploše cca 40 m2 se nachází v 1. NP dobře udržovaného bytového domu s dobrou dostupností do centra města a je vhodný pro 1-2 osoby. K bytu náleží sklepní kóje a možnost užívání společných prostor v budově.

V bytě najdete novou kuchyňskou linku vybavenou elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, indukční varnou deskou a vestavnou myčkou. Kuchyňská linka je vyrobena z odolných materiálů, samozřejmostí jsou dojezdy značky Blum a spotřebiče vyvinuté ve spolupráci s renomovanými značkami. V kuchyni je také nová samostatně stojící kombinovaná lednice s mrazícím boxem ve spodní části, která disponuje nejmodernějšími technologiemi bez nutnosti rozmrazování a zónami pro delší uchování choulostivých potravin. Dále jídelní stůl s židlemi. Koupelnu s prostorným vyzděným sprchovým koutem, umyvadlo s vlastní skříňkou a zrcadlem, pračku (A++) se sušičkou (B), WC, žebříkový radiátor a vestavným úložným prostorem. Pokoj je vybaven manželskou postelí s novou matrací, úložným prostorem a nočními stolky se stolními lampami po stranách postele, dvoumístnou pohovkou s konferenčním stolkem, TV o úhlopříčce 101 cm se smart technologiemi a skříněmi, coby úložným prostorem. Chodba propojující všechny místnosti je vybavena vestavnými skříněmi a schodišťovými svítidly. Byt je po kompletní rekonstrukci a veškeré vybavení je pořizováno zcela nové, a tedy nepoužité. Vytápění je řešeno pomocí plynového kotle přímo v budově, který v kombinaci se zateplením budovy zajišťuje nízké provozní náklady.

Lokalita je výjimečná perfektní dostupností do města Zábřeh, které nabízí veškerou občanskou vybavenost. Od bytu ve vzdálenosti cca 10 min. pěší chůzí je obchodní řetězec Albert, ZŠ, MŠ, lékárna, zastávka pro autobusovou dopravu, lékařské středisko nebo fotbalový a atletický stadion.

Kompletní vybavení bytu vybízí k okamžitému nastěhování bez nutnosti koupě nábytku, domácích spotřebičů, elektroniky a podobně. Vyšší nároky, které majitel vtiskl do rekonstrukce a standardu vybavení bytu, přirozeně směřuje i ve vztahu k nájemci, u nějž ocení spolehlivost, solventnost a smysl pro pořádek. V případě zájmu mě prosím kontaktujte. Budu se těšit na prohlídce.

Výše nájemného: 14.000,- Kč;
Zálohy na provoz: cca 5.000,- Kč;
Vratná jistota (kauce): 30.000,- Kč;
Provize RK: 14.000,- Kč + DPH;
K dispozici ihned.

Parametry bytu

Cena
14 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Severovýchod, Zábřeh
ID
160-NP02618
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Patro
1. z 6
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
535 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jakub Jílek

Jakub Jílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Zábřehu?

Podobné nemovitosti