Prodej bytu 3+kk, České Budějovice - České Budějovice 3, Skuherského, 87 m2

Skuherského, České Budějovice 3

7 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 360 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám představujeme prodej bytu o dispozici 3+kk, který se nachází v ulici Skuherského v Českých Budějovicích. Tento moderní bytový dům byl dokončen v roce 2021 a nabízí atraktivní bydlení na rohu ulic Skuherského a Lipenská. Byt se nachází ve druhém patře bytového domu s výtahem.

Byt s dispozicí 3+kk poskytuje dostatek prostoru a pohodlí pro rodinu i pár. Po vstupu se ocitnete v prostorné chodbě, ve které jsou chytře umístěny vestavěné skříně. Na druhé straně chodby nalezneme i prostornou šatnu - ideální pro uskladnění oblečení a dalších věcí, včetně sušičky. V chodbě je také samostatná toaleta.

Obývací pokoj s moderní a plně vybavenou kuchyňskou linkou tvoří srdce bytu. Kuchyňská linka ve tvaru písmene „U“ je vybavena troubou, mikrovlnnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří a myčkou. Tento prostor je ideální pro rodinné chvíle a setkání s přáteli. Z obývacího pokoje se navíc dostanete na jižně orientovanou lodžii.

Z obývacího pokoje vedou dveře do chodbičky, odkud se dostanete do pokoje, koupelny a ložnice. Pro lepší orientaci jsme pro Vás připravili také orientační plánky, které jsou součástí fotogalerie.

Prostorná ložnice Vás zaujme nejen svou světlostí, ale také vestavěnou šatní skříní. A to není vše. Z ložnice je vstup na druhou samostatnou lodžii s výhledem do ulice Skuherského.

Komfortně řešená koupelna splní požadavky i náročného klienta. Je totiž vybavena vanou, dvěma umyvadly, topným žebříkem, přípravou na pračku, toaletou a bidetem.

Poslední pokoj může sloužit jako pracovna, herna, nebo dětský pokoj.

Na patře, jen pár metrů od vchodových dveří do bytu, máte k dispozici vlastní menší sklep. V přízemí bytového domu se nachází parkoviště. Parkovací stání sice není součástí prodeje, ale pokud budete mít zájem například o pronájem parkovacího stání, pravidelně se objevují možnosti pronájmu parkovacího stání / případně koupě.

Zaujal Vás tento byt? V tom případě nás neváhejte kontaktovat vyplněním poptávky v dolní části inzerátu. Domluvíme s vámi prohlídku a odpovíme na vaše otázky. Do 20 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. (Pokud vám e-mail nepřišel, zkontrolujte ještě nevyžádanou poštu.)

Parametry bytu

Cena
7 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Skuherského, České Budějovice 3
ID
J10385
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
87 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
89 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod
Topné těleso
Radiátory
Zdroj topení
Ústřední dálkové
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Hladílek

Martin Hladílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti