Pronájem bytu 3+1, Ústí nad Labem, Školní, 66 m2

Školní, Ústí nad Labem

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky 3 500 Kč)

Doporučené firmy v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Pronájem světlého 3+1 s balkónem, 2.patro, cihlový dům, 66 m², sklep, atraktivní lokalita

K okamžitému nastěhování je pro Vás připraven pronájem slunného a prostorného bytu 3+1/B o podlahové ploše 66 m². Byt nabízený k dlouhodobému pronájmu, je situován ve 2.patře tichého cihlového domu v atraktivní lokalitě vyhledávané především pro dostatek zeleně a klidu. Tento 4-podlažní bytový dům je bez výtahu a nachází se v ul. Školní/ Bukov v Ústí nad Labem.

Bytová jednotka prošla nedávno zdařilou a vkusnou rekonstrukci, což novým nájemníkům zajistí pohodlné a bezstarostné bydlení. Příjemným benefitem je i vlastní balkón orientovaný na JV stranu a sklepní kóje v suterénu domu.

Byt, který svojí dispozicí poskytne potřebný komfort a soukromí pro každého člena rodiny,
je částečně zařízený, zůstává kuchyňská linka s novým kombinovaným sporákem, skříně na chodbě, psací stůl a komoda. V nejbližší době budou v celé bytě ještě namontovány nové interiérové dveře.

Měsíční nájemné činí 12.500,-Kč + paušální zálohy na energie ve výši 3.500 ,-Kč. Elektřina a plyn budou přepsány na nové nájemníky. Vratná jistina (kauce) 25.000 ,-Kč. Provize ve výši 12.500,-Kč + DPH .

Tento velmi světlý a vzdušný byt je ideální pro rodinu, max. 2-4 osoby, nekuřáky, bez domácích mazlíčků, kteří hledají klidný pohodlný domov s praktickým uspořádáním místností, a to vše v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah.

Škola, školka 2 min. od domu. V blízkosti se nachází dále pošta, různé obchody, restaurace i zastávky MHD, což zajištuje snadnou dostupnost do centra města i dalších částí Ústí nad Labem. Parkování těsně před domem.
V případě zájmu o prohlídku či bližší informace, prosím volejte nebo piště.
Pěkný den všem...

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 3 500 Kč
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Školní, Ústí nad Labem
ID
NB00109
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
66 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

ROIN stavebně obchodní společnost spol. s r.o.

ROIN stavebně obchodní společnost spol. s r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti