Prodej pozemku pro bydlení, Palkovice, 1635 m2

Palkovice

4 578 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 817 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Doporučené firmy v Palkovicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o výměře 1635 m², který se nachází v malebné obci Palkovice, v klidné lokalitě obklopené krásnou přírodou. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu, a to díky jeho rovinatému terénu, napojení na inženýrské sítě (elektřina a voda), a především díky jedinečnému výhledu na okolní horskou scenérii včetně Lysé hory, nejvyššího vrcholu Moravskoslezských Beskyd.

Příjezd na pozemek je zajištěn po obecní nezpevněné komunikaci, která vede přímo k pozemku.

Okolí a možnosti:
Lokalita Palkovic je známá pro svou blízkost k přírodě, a přitom nabízí výbornou dostupnost do blízkých měst jako jsou Frýdek-Místek (10 minut jízdy) nebo Ostrava (30 minut jízdy). V bezprostředním okolí pozemku naleznete jak novou zástavbu moderních rodinných domů, tak i rozlehlé louky a lesy, které dotvářejí jedinečnou atmosféru. Tato kombinace poskytuje dokonalou rovnováhu mezi soukromím, klidem a přístupem k veškeré občanské vybavenosti.

V Palkovicích se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost pro pohodlné bydlení – základní škola, mateřská škola, obchody s potravinami, restaurace, sportovní a kulturní zázemí. Milovníci aktivního odpočinku ocení blízkost přírodních rezervací, turistických stezek a cyklotras vedoucích k Lysé hoře, Ondřejníku či přehradě Olešná, kde se můžete věnovat vodním sportům nebo relaxovat u vody.

Pro rodiny s dětmi či ty, kteří hledají aktivní životní styl v přírodě, nabízí tato oblast nespočet možností pro volnočasové aktivity – pěší turistiku, cykloturistiku, lyžování na blízkých sjezdovkách v Beskydech či relaxační procházky po okolí. Zároveň si však můžete užívat klidného života mimo ruch velkoměsta, s možností vracet se každý den do svého vlastního soukromého ráje s výhledem na hory.

Pozemek je tedy ideální volbou pro ty, kteří hledají nejen stavební místo pro svůj domov, ale i možnost pohodového bydlení v srdci přírody s veškerým komfortem moderního života na dosah ruky.

Parametry pozemku

Cena
4 578 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Palkovice
ID
63838
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1635 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Palkovicích?

Podobné nemovitosti