Prodej pozemku pro bydlení, Železná Ruda, 1100 m2

Železná Ruda

1 900 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 9 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Železné Rudě

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Nabízíme exkluzivní prodej tří samostatných pozemků v malebné horské lokalitě s výhledem a přímým přístupem k lyžařskému areálu Špičák, největšímu středisku na Šumavě. Tato jedinečná nabídka je ideální pro ty, kteří hledají odpočinek v přírodě, místo na zimní sporty, či vysokohorskou turistiku.
V nabídce jsou pozemky o těchto výměrách
• 1 100 m2
• 1 141,55 m2
• 1 690,45 m2
Pozemky jsou vybaveny elektrickou přípojkou, voda a kanalizace se nacházejí v bezprostřední blízkosti na přilehlé pozemní komunikaci. Alternativně lze tyto inženýrské sítě vyřešit vrtem a vlastní čističkou.
Díky jejich skvělé poloze přímo pod sjezdovkou můžete každý den začít na svahu bez jakéhokoli dojíždění. Tyto pozemky vám nabídnou dokonalý klid a relaxaci v krásné horské přírodě, ať už plánujete aktivní dovolenou, nebo hledáte místo pro poklidný odpočinek.
Pozemky jsou vedeny jako trvalý travní porost, což z nich činí vynikající investiční příležitost. S převodem na stavební parcely vám rádi pomůžeme, stejně jako s projektovou dokumentací a případnou výstavbou. V sousedství již probíhá výstavba na pozemcích, které byly nedávno prodány.
Neváhejte a využijte tuto mimořádnou šanci vlastnit jedinečné pozemky v prestižní horské lokalitě na Šumavě!

Parametry pozemku

Cena
1 900 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 10. 2024
Adresa
Železná Ruda
ID
N226
Plocha nemovitosti
1100 m2
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality MOJE

Reality MOJE

Klatovská třída 1529/108, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislav Šuchman

Stanislav Šuchman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Železné Rudě?

Podobné nemovitosti