Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary - Stará Role, Hlávkova, 71 m2

Hlávkova, Karlovy Vary, Stará Role

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně provize, právních i finančních služeb)

Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji moderní a plně vybavený byt 3+1 s lodžií, který se nachází v klidné lokalitě Karlových Varů, Staré Role. Byt je světlý, vkusně zařízený a sestává z následujících prostor:

Koupelna: Elegantní koupelna s tmavými obklady nabízí jak sprchový kout, tak vanu, což zajišťuje maximální komfort. V koupelně je také místo na pračku a sušička , prakticky umístěné nad sebou pro úsporu prostoru.

Obývací pokoj: Prostorný obývací pokoj s pohodlnou šedou sedací soupravou a moderním osvětlením. Místnost je prosvětlená velkými okny, která vedou na lodžii. Součástí pokoje je také dostatek úložného prostoru a stylový nábytek.

Lodžie: Zasklená lodžie nabízí příjemné místo k odpočinku nebo úložný prostor, ideální například pro umístění dětských hraček nebo sezónních věcí.

Kuchyně: Moderní kuchyně s šedými skříňkami a tmavými pracovními deskami. Je vybavena vestavěnými spotřebiči včetně trouby a indukční varné desky. Jídelní kout je řešen menším stolem, který poskytuje dostatek místa pro každodenní stolování.

Celkově je byt velmi dobře udržovaný, světlý a připravený k okamžitému nastěhování. Všechny místnosti jsou navrženy s ohledem na funkčnost i estetiku, a nabízejí příjemné bydlení pro rodinu nebo jednotlivce, kteří ocení komfort a klidné prostředí. Tento byt je ideální investicí pro ty, kdo hledají kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právních i finančních služeb
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Hlávkova, Karlovy Vary, Stará Role
ID
N01447
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Patro
2. z 8
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
71 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Mgr. Klára Seidlová

Mgr. Klára Seidlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti