Prodej rodinného domu, Nová Paka, Jiřího z Poděbrad, 200 m2

Jiřího z Poděbrad, Nová Paka

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc

(včetně služeb a provize RK)

Doporučené firmy v Nové Pace

Informace k domu

Hledáte výjimečné bydlení, i s možností podnikání? Tento dům by mohl být zrovna pro Vás.

Společnost RE/MAX Future nabízí jedinečnou možnost koupě částečně zrekonstruovaného rodinného domu 4+1, 200 m2 v blízkosti náměstí v Nové Pace. Dispozice domu nabízí mnoho možností využití. V přízemí jsou dvě velké místnosti určené například k podnikání. Vhodné pro kadeřnictví, čajovnu nebo kanceláře, nebo i showroom pro drobný sortiment, také jako dům sociálních služeb apod. Dále jsou v přízemí tři toalety dvě malá skladiště, výlevka, technická místnost, kde byla kuchyň, prostorná předsíň, sklep a malý dvorek.

V prvním patře, vhodném pro zbudování samostatné bytové jednotky, která je oficiálně evidovanou bytovou jednotkou, je samostatné wc v malé koupelně, druhá koupelna se sprchovým koutem, podesta a tři pokoje. Půda je přístupná po pevném dřevěném schodišti z jednoho pokoje. Další z možností je dům zcela přizpůsobit na prostorný rodinný dům.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, radiátory v obou patrech, voda i kanalizace jsou napojeny na obecní řád. Tloušťka zdí je 60 cm. Dům není zateplen, na střeše je krytina z eternitových šablon, okna špaletová dřevěná. Na podlahách je dlažba a plovoucí podlaha. Parkovaní je možné buď přímo u domu, nebo na blízkém placeném parkovišti. Další možností parkování je u vedlejší nemovitosti, zdejší ubytovny, zdarma.

V Nové Pace je kompletní občanská vybavenost. Je zde vlaková i autobusová doprava všemi směry. Za půl hodiny jste na horách ve Špindlerově mlýně, nebo za 20 minut v Jičíně a v Českém ráji. Do Hradce Králové je to necelá hodinka.

V případě zájmu o prohlídku nebo další informace kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry domu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně služeb a provize RK
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Jiřího z Poděbrad, Nová Paka
ID
211-NP04104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
148 m2
Plocha nemovitosti
183 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jana Hejduková

Jana Hejduková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nové Pace?

Podobné nemovitosti