Prodej bytu 3+1, Hradec Králové - Slezské Předměstí, Bratří Štefanů, 74 m2

Bratří Štefanů, Hradec Králové, Slezské Předměstí

Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 na ulici Bratří Štefanů, Hradec Králové

Nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 3+1 (74 m²) s vyzděným jádrem, který se nachází v prvním nadzemním patře bytového domu na ulici Bratří Štefanů v Hradci Králové. Byt je situován na jihozápad, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den. V domě se nachází výtah, dvě společné kolárny a sklepní kóje.

Dispozice:
• vstupní chodba s vestavěnými skříněmi
• samostatná toaleta
• koupelna s rohovou vanou
• 2 samostatné pokoje neprůchozí
• obývací pokoj se vstupem na lodžii
• kuchyně vybavená vestavěnými spotřebiči

Byt prošel rekonstrukcí před necelými 10 lety, která zahrnovala modernizaci koupelny a podlah. Je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a sanitárním vybavením, což umožňuje okamžité nastěhování bez nutnosti dalších úprav. K bytu náleží také sklepní kóje a lodžie, ideální pro relaxaci nebo pěstování rostlin. Měsíční náklady bytu pro dva lidi jsou do 5 000,- Kč (elektřina, plyn, voda, topení, fond oprav, …).

Dům, který je ve správě SVJ, prošel v posledních letech částečnou revitalizací, došlo k výměně střešních krytin, výtahů a oken za plastová. V plánu je výměna stoupaček a hlavních i vedlejších vchodových dveří.

Cena bytu je 5 200 000 Kč + 2% provize pro realitní kancelář.

Lokalita: Slezské předměstí
Byt se nachází v oblíbené lokalitě Slezské předměstí, která nabízí veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Výborná dopravní dostupnost do centra města i na hlavní silniční tahy. Lokalita je ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností aktivního odpočinku v okolní přírodě.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Parametry bytu

Cena
5 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Bratří Štefanů, Hradec Králové, Slezské Předměstí
ID
N560
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Trigramreality s.r.o.

Milady Horákové 1738/7, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Ing Michal Hybner

Ing Michal Hybner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti