Prodej rodinného domu, Bašť, Kostelecká, 175 m2

Kostelecká, Bašť

16 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 79 063 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bašti

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Bašť, pouhých pár kilometrů od Prahy. Tento úchvatný dům se nachází v ul. Kostelecká a nabízí svým obyvatelům komfort a luxus na každém kroku.
Jedná se o dům z roku 2007 s užitnou plochou 175m², který se rozprostírá na pozemku o rozloze 785m². Přízemí domu disponuje prosvětleným a prostorným obývacím pokojem, kuchyňským koutem se všemi vestavěnými spotřebiči, koupelnou s technickou místností a garáží. V patře domu Vás jistě zaujme velmi dobře uspořádaná dispozice místností. Čtyři samostatné ložnice se vstupem z chodby umožňují komfortní bydlení i pro početnější rodinu, k čemuž přispívají také dvě koupelny. První navazuje na největší z ložnic a druhá je společná se vstupem z chodby. Obě koupelny disponují rohovou vanou, dvěma umyvadly a WC. Udržovaná a s láskou opečovávaná zahrada je velikou předností bydlení. Vybízí k pokračování v pěstování vína, melounů, rajčat a dalšího ovoce či zeleniny, kterým se zde dobře dařilo. Udržovaný bazén zpříjemní horké letní dny strávené na zahradě u domu, které si tak budete více užívat. V rohu zahrady je k dispozici zahradní domek. Dům v Bašti nabízí klidné bydlení v zástavbě rodinných domů z let 2006 - 2009. V obci je hned několik mateřských škol, základní škola v Líbeznicích je vzdálená pouhé 2km. Velmi dobrá je dostupnost do Prahy. U metra Letňany jste autem za 15 minut. 2 km vzdálená vlaková stanice Měšice u Prahy nabízí častý přímý spoj na pražské Hlavní nádraží, kam dorazíte za pouhých 30 minut. Pokud zvažujete koupi rodinného domu s dobrou dostupností do Prahy, ale přejete si užívat bydlení v klidném místě, vhodném pro děti, pak je bydlení v Bašti skvělá volba.

Parametry domu

Cena
16 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Kostelecká, Bašť
ID
P020509
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
175 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
112 m2
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
785 m2
Plocha zahrady
673 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo KUZO Partners s.r.o.

KUZO Partners s.r.o.

Olbrachtova 599/8, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Berka

Petr Berka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bašti?

Podobné nemovitosti