Prodej bytu 2+1, Chomutov, Kamenná, 61 m2 (ID: 2073659)

Kamenná, Chomutov

Doporučené firmy v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1 s lodžií v Chomutově na ul. Kamenná

Na prodej: Útulný byt 2+1 s lodžií v Chomutově Ideální investiční příležitost.

Představujeme vám jedinečnou příležitost k investici do nemovitosti v lokalitě Chomutova, konkrétně na ulici Kamenná. Tento útulný byt o dispozici 2+1 s lodžií nabízí nejen standardní bydlení, ale také jistotu pravidelného příjmu díky stávající nájemnici, která je spolehlivě platící.

Klíčové vlastnosti:

Dispozice: Byt 2+1 s lodžií

Užitná plocha: 61 m

Vlastnictví: družstevní

Stav objektu: Standardní stav, což umožňuje okamžité bydlení nebo pokračování v pronájmu

Současné využití: Byt je aktuálně pronajatý spolehlivé nájemnici


Lokalita:
Chomutov je město plné možností a příležitostí. Ulice Kamenná se nachází v části města s vynikající dostupností do centra a ke všem důležitým službám. V okolí najdete obchody, restaurace, školy i možnosti pro volnočasové aktivity. Zároveň je zde dobrá dopravní dostupnost jak autem, tak městskou hromadnou dopravou.

Výhody investice:
Investice do této nemovitosti je skvělou volbou pro ty, kteří hledají stabilní příjem z pronájmu. Současná nájemnice je spolehlivá platící, což zajišťuje bezproblémový přechod vlastnictví s okamžitým výnosem. Navíc, případná modernizace bytu do budoucna může zvýšit jeho hodnotu i atraktivitu na trhu.

Pokud hledáte příležitost, jak zhodnotit své finance, nebo toužíte po vlastním útulném domově, tento byt je pro vás ideální volbou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky.

Těšíme se na setkání s vámi a na možnost představit vám tento skvělý byt osobně.

Parametry bytu

Cena
1 200 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Kamenná, Chomutov
ID
80
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
61 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MAPA reality

nám. Dr. E. Beneše 1561, Jirkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Pavel Jíra

Pavel Jíra

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Chomutově?

Podobné nemovitosti