Prodej rodinného domu, Babice, 122 m2

Babice

8 197 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 064 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Babicích

Informace k domu

Hledáte pro svou rodinu dům, který je ideálně situován v srdci Jihočeského kraje? Pokud ano, tak věřím, že tato nabídka vás bude určitě zajímat. Dům, který je připraven k okamžitému nastěhování disponuje zastavěnou plochou 130 m2, nabízí dispozici 4+kk a navíc se nachází v lokalitě s uchvacující přírodou, ale především pak skvělou dostupností do okolních měst.

Srdcem této nemovitosti a zároveň místem, kde se setkává celá rodina je obývací pokoj. Je navržen tak, aby tvořil otevřený a vzdušný prostor, na který plynule navazuje kompletně vybavená kuchyň. Dispozice dále sestává ze dvou dětských pokojů, ložnice, koupelny s toaletou, vstupní části s navazující chodbou, která současně zajišťuje dostatek úložných prostor a nad rámec toho ještě další samostatnou toaletou. V celém domě byla použita kvalitní dřevěná podlaha, která interiéru dodává přírodní a elegantní vzhled a nabízí i dlouhou životnost.

Dům byl postaven z kvalitních materiálů včetně cihel značky Porotherm (o tloušťce 30 cm), které jsou doplněny izolační vrstvou z polystyrenu (o tloušťce 16 cm). Střecha je navíc zateplena minerální vatou (o tloušťce 40 cm) a dále je dům vybaven kvalitními okny s trojskly. To vše přispívá k nízké energetické náročnosti, která je dnes jedním z klíčových faktorů pro moderní bydlení.

A co je na tom všem nejlepší? Tento dům čeká je na to až si vezmete své osobní věci a můžete zde začít nový život. Jediná příjemná povinnost, která vás zde čeká, je dokončení zahradního jezírka a terasy. Finální podobu si můžete přizpůsobit přesně podle svého vkusu a dotvořit zahradu k naprosté dokonalosti.

Pokud tedy hledáte místo, které vám nabídne klid venkova, ale zároveň i dostupnost městských služeb tak mi napište, nebo zavolejte a můžete se přijít osobně přesvědčit o tom, že tato nabídka bude tou nejlepší volbou a místem kde začne nová etapa vašeho života. Mějte se fajn!

Parametry domu

Cena
8 197 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Babice
ID
13697
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
130 m2
Podlahová plocha
122 m2
Plocha nemovitosti
1547 m2
Plocha zahrady
1417 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední elektrické
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. František Mach

Ing. František Mach

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Babicích (okr. Prachatice)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti