Prodej bytu 3+kk, Velké Přílepy, Pražská, 90 m2

Pražská, Velké Přílepy

11 984 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 112 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Velkých Přílepích

Informace k bytu

Realitní společnost Gepard nabízí k prodeji byt v OV 3+kk, 89,6m2 s terasou 71,3m2 v developerském projektu Ryšánkův mlýn ve Velkých Přílepech vzdálených od Prahy pouhých 6km a 15min autem.

Byty v budově B jsou dokončené ve vysokých standardech jako např.: plasto-hliníková okna v budově B, podlahy 1.NP vinylové, 2. a 3.NP třívrstvé dřevěné podlahy v barvě dubu, byty jsou vybaveny kvalitní kuchyňskou linkou se spotřebiči Elektrolux a osvětlením, obojí v ceně. Vytápění je zajištěno společnou plynovou kotelnou v budově. K dispozici je venkovní parkovací stání za 224.000Kč.
V tuto chvíli probíhají závěrečné práce (podlahy, montáž kuchyňských linek). Projektu bude do konce roku 2024 připraven ke kolaudaci.

Projekt Ryšánkův mlýn zahrnuje dvě zrekonstruované budovy propojené společným vchodem. Původní stavba z 19. století disponuje devíti byty s maximálně možným zachováním dobových prvků od 1kk po 3kk. Druhá budova v industriálním stylu nabízí 16 bytů. Jsou zde i byty se zahrádkou, terasou nebo balkonem, všechny byty mají sklepní kóji.

Velké Přílepy disponují plnou občanskou vybaveností, spojení MHD na metro Bořislavka a Dejvická.

Podlahová plocha je uvedená dle nařízení vlády č. 366/2013Sb, tzn. včetně příček.
Pro klienty tohoto projektu zajistíme výhodné podmínky financování a případný prodej Vaší stávající nemovitosti. Sjednejte si prohlídku a využijte možnosti výběru bytu ve zcela novém projektu.

Parametry bytu

Cena
11 984 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Pražská, Velké Přílepy
ID
B202
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Vodovod
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo GEPARD REALITY/Absoluta Real

GEPARD REALITY/Absoluta Real

Vršovické náměstí 67/8, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Supová

Lenka Supová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Velkých Přílepích?

Podobné nemovitosti